Jump to content
Българският форум за музиканти

nalis

новаци
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nalis

  • Рожден ден Май 27

Previous Fields

  • Инструмент
    Baglama-Saz

Profile Information

  • Gender
    Female

Contact Methods

  • Skype
    snejana_gsm

Последни посетители

448 профилни разглеждания

nalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хмм,интересно.А чете ли ритмите,мен ме интересуват ритмите от Pa800 най -вече.Ще го пробвам иначе,програмата да видя
  2. Колеги незнам дали му е тук мястото на въпроса.Инетересува ме,има ли програма,с която да пусна ритмите от PA серията на компютъра?И ако има що е то ?
  3. Колега,намерили си саз?И аз в момента съм в търсене.Ако някой има координати на хора ,които продават,нека ми помогнат.Пзодрави
  4. Колеги,някой има ли си понятие от софтуера на Корг за PA50 става въпрос.Имам 2 проблема-първия е:В User2 имам качени ритми,които не могат нито да се изтрият,нито да се запише друго нещо върху тях.Форматирах синтезатора с 5 дискети,но проблема не се оправи-даже нещо не качи и един дял с 8 ритми от оригиналните си и то остана празен. А втория проблем,е че в User1 определени ритми не тръгват от първото стартиране на синтезатора,а трябва няколко пъти да го включиш и изключиш и чак тогава мога да ги пусна-иначе пише error...и т.н.??????Не можах да разбера къде му е болката на този синтезатор,а така искам да го оправя и да си го настроя като хората.
  5. Здравейте,колеги.Темата е доста стара,но малко да я посъживя.Едно време имах за няколко месеца алто саксофон и честно да ви кажа си подсвирвах някои песнички с него.Сега е времето окончателно да започна с това,като хоби де.Колегите саксофонисти да ми помогнат кой саксофон е по-подходящ за начинаещ. 1.Алто саксофон. 2.Сопрано саксофон 3.Пак сопрано саксофон но по форма е един към един с алто саксофона,но по размери е малък----за първи път видях,че има такъв малък саксофон.Може да го видите в youtube като напишете curved saxophone. Гледам на пазара вече е пълно със чисто нови саксофони на приемливи цени ,е колко приемливи все пак са китайски.За сега не мисля да си взимам китайско ,а ако ще е алто саксофон видях се развъртат обяви за Амати,незнам колко са добри,но все пак.А ако ще се почва със сопрано саксофона или третия вид малкия сопрано саксофон,май ще е китайски,че други не намирам. Моля колегите саксофонисти да драснат с някой ред да помогнат,нали все пак форума е за това
  6. Колеки и аз имам едно запитване.Отскоро съм собственик на Korg PA50.Как мога да върна клавира във фабричните настройки или по скоро да е така,като че ли съм го взел чисто нов.Защото предишния собственик е записвал ритми вър оригиналните и USER2 въобще не работи ,нит осе пускат ритмите от него,нито може да се изтрият,нито да се качат нови.Пробвах да подновя операционната система с най-новия,поднови се ,но пак другите неща са си там. *Имам и друг проблем,при някои бленди на определена нота от клавиатурата звука е двойно по силен от другите.
  7. Ето малко снимки:мисля,че е 3/4 ? Но не знам още,нека някой по-компетентен да се изкаже.
  8. Здравейте.Разполагам с една цигулка,нямам магаренце и струни за него.Искам да разбера кой размер е и съответно да мога да си купя необходимите аксесоари.В интернет видях,че биват 7 размера.Но не ми стана ясно точно от къде до къде се мери цигулката. Имам и още един въпрос,трябва да ли да взема нещо за смазване за новите струни и лъка?
  9. Разбрах е,че кларинета от най-малките детски ,така че темата може да бъде изтрита.
  10. Задравейте колеги.Какво мислите за този модел кларинет?Марката май е от Германия?
  11. Колеги ,за да не отваря нова тема пиша тук.Има ли значение размера на платъка при начинаещи.Аз съм с 2 1/2 или трябваше да си купя 1 или 1 1/2.
  12. Аз вече взех Японски кларинет.Но мерси за отговора.
  13. Ето го и кларинета: http://imageshack.us/photo/my-images/46/img4133a.jpg/
  14. Ако имаш предвит вътрешния отвор на частта където са клапите е 2см.А на дължина кларинета е 62см. Интересува ме това дали е пълен биом или полубиом.Мисля че,тези Ев и Вв показват това??
  15. Въпроса е ясен.Сдобих се с японски кларинет,обаче не знам точния модел.Интересува ме има ли някакъв начин или разлика да открия какъв ми е кларинета?Дали е Ев или Вв? Да добавя и друг въпрос,кой тип е по-дибър според вас? Благодаря за отзовалите се.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.