Jump to content
Българският форум за музиканти

baki

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно baki

  • Рожден ден 03/30/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/ivan.bakev

Profile Information

  • Gender
    Male

baki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Не съм особено голям фен на тийн музиката, но музикантски погледнато парчето е без забележки. Звучи на нивото на популярните групи в този стил. Ако припева беше по-прост, можеше да придобие още по-комерсиален вид.
  2. Не насилвай нещата. Дясната ръка се развива бавно и с много практика. Една от възможните причини според мен е че натискаш много силно ръката към китарата. Просто трябва да е облегната леко. Друга възможна причина е че правиш много големи движения. И за двете ръце основното правило е "икономия на движенията". Опитай да посвириш 10 минути, като дясната ти ръка е във въздуха, без да я опираш никъде на китарата и след това виж дали има някаква разлика.
  3. baki

    Joe Satriani - Midnight

    Записано с телефон, без никаква обработка на звука и картината.
  4. Свиренето повече ми хареса от саунда
  5. baki

    Metallica-Blackened

    Браво, страхотно свирене и страхотен звук!
  6. И аз не мога да го открия. Може ли да пратиш и на мен номера му? baki_bg@yahoo.com
  7. Като за начало пробвай да скъсиш колана, така че китарата да се вдигне към гърдите и дръж грифа да стърчи малко на горе. По този начин не се налага да пречупваш толкова китката. Нещо такова: След това с практиката ще започне да ти става по лесно.
  8. Опитай да не стискаш прекалено грифа. При свирене на класическа китара се изисква повече сила, за разлика от електрическата и явно си изградил такъв навик. Опитай да натискаш съвсем леко струните (не-повече от неоходимото да произведеш звук) Когато преудолееш силата, ще можеш да свириш пауър акорди в каквато и да е позиция на ръката, без да те боли.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.