Jump to content
Българският форум за музиканти

nomon

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

nomon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Първият ми солов албум с китарни ембиънт пиеси е вече факт. Абсолютно всички звуци в албума са изсвирени и записани на китара без никакви други инструменти, семпли или програмиране. Надявам се резултата да ви хареса. Албумът е достъпен в дигитален вариант на: https://euerpi.bandcamp.com/ А който желае да го има на CD може да го поръча на фб страницата, чрез съобщение: https://www.facebook.com/EUERPI
  2. Случайно попаднах на темата и въпреки, че е от 2006 реших да се включа понеже изчетох куп глупости и излишно усожняване на темата. Значи за записването на албум няма да коментирам, защото там цените са различни и зависи от много работи. Но за издаването не виждам защо трябва да търсиш продуценти, музикални компании и други (освен ако не правиш някакъв гаден поп тит Графа) Когато имаш записах албума се свързваш с една от двете лицензирани печатници, които печатат матрични дискове и поръчваш. Цената зависи от бройките. Минималната бройка е 500 диска, но трябва да си много наивен за да решиш да правиш повече от 500-1000 диска. Цената на запис плюс печат върху диска е 50-80 ст. за бройка, цената за обложката зависи от типа обложка, но не мисля, че ще излезе повече от 50ст. за по-обикновена обложка. И така грубо за 500 лв. издаваш 500 диска, които са ти напълно достатъчни. Според това как мислиш да ги продаваш може да ти потрябва и баркод, но не мисля, че е задължително. Ако ти трябва отиваш в търговско-промишлената палата и ти издават. Ако случайно продадеш 500те диска (много се съмнявам) цената вече е по-малка да направиш други, защото имаш вече готова матрица. Кви са тия хиляди левове и сложни схеми дето обсъждате не знам.
  3. Здравейте, Взех си Emu 0404 usb, но имам преблем с шума като включа китара в линейния вход. Значи пробвах да включа в балансирания вход с преходник от голям жак на канон и шум няма или почти няма, но в линейния вход шуми яко. Дали има някакви настройки, от които трябва да се превключват входовете от балансиран на линеен или самите входове не са наред?
  4. nomon

    Modern Ballad Jam

    бекинг трака не бачка и в двата линка,не мога да го сваля.
  5. nomon

    Pink Floyd cover

    Не разбрах добре ли е или зле да е easy listenig
  6. nomon

    Pink Floyd cover

    Интерпретация на пачето на Пинк Флойд - Shine on you crazy diamond : https://soundcloud.com/mirian-kolev/shine-on-you-crazy-diamond
  7. Пич,нищо лично ама е доста зле.Вокала дето е с ефект на припева е страшно фалшив и дразни много.
  8. Новото ми парче.Проекта се казва E.U.E.R.P.I. , а парчето : aquarium fish
  9. Добро е.И бученето придава допълнителен романтизъм.
  10. nomon

    Mazut с нов клип

    Тук можете да видите новото ни видео
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.