Jump to content
Българският форум за музиканти

Ян Лесневски

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ян Лесневски

  • Рожден ден 10/16/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    jean_lesn

Ян Лесневски's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Привет, Нека ви представя няколко кавъра, които съм правил в близките месеци и години: 1 Dangerous Game. От мюзикъла Джекил и Хайд с актрисата и певица Геновева Крумова: 2) Lionel Ritcie - Hello 3. Fly Me to the moon (записано в домашни условия и с по-непретенциозен микс) Поздрави, Ян.
  2. https://www.youtube.com/watch?v=r92-vkMKI4o Видеото е от изпълнение в един концерт. Аудиото е от студиен запис, а не от живото изпълнение. Приятно слушане.
  3. Препоръчвам ти да отидеш на вокален педагог. Аз чувам едно форсиране и треперене на гласа, докато пееш. Иначе като природни данни - тембър - ми допада гласът ти.
  4. Прав си, самият курс не е лош, но рекламните лозунги, как всеки пропявал, добавял по няколко октави дипазон и др. са меко казано заблуждаващи. Иди при учител, самоучителят е добър за домашни занимания, самообразоване и справки, т.е. може да е само съпровождащ заниманията ти с педагог. Успех!
  5. Курсът на Брет Манинг аз съм го препоръчвал на мои колежки, но само частта за стил. Аз лично съм минавал всиччки упражнения по стил няколко пъти отначало докрай. Той е в две части едната за стил, другата за техника. За съвсем начинаещ според мен няма как да стане, защото как правилно се диша, взима позиция и други основни неща се постига само с учител. От друга страна, в частта за стил се въвеждат някои основни понятия и се работи върху мелизми и др. по един напълно съвременен начин.
  6. Здравейте, аз съм вокалист с около 2 годишен опит. Най-значимото ми постижение е участие в концерта "Нека бъдем по-добри" на 13 февруари, който бе излъчен по Канал 1, където изпълних "The music of the night". За момента пея поп и мюзикъли, с тенденция да добавям нови стилове. Ако нещо ви интересува, питайте.
  7. Кавър на една песничка от последния филм на Дисни, този за Рапунцел ;-) Оригинално изпълнявана от Менди Мур и Закри Леви.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.