Jump to content
Българският форум за музиканти

Diane

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Diane

  • Рожден ден Август 18

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, пиано

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Shumen
  • Interests
    Composer, musician

Diane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Diane

    Оперен учител

    Хм, не съм от Пловдив и не съм наясно с възможностите, които се предлагат, но защо не пробваш с някой преподавател от академията? Ако има такава възможност де.. Иначе би трябвало да се намери нещо из обявите в интернет...
  2. Максим Мрвица! Как го забравих... Има много негативни мнения за него, но за мен е убийствен.
  3. Радвам се, че видях на два пъти Марта Аргерих- тази жена е велика, Хоровиц- също. Иначе съм почитателка на Александър Палей, Борис Березовски, Николай Луганский, Евгений Кисин.
  4. Хармонията на "Тревога" много ми харесва!
  5. Diane

    Даяна

    Благодаря много! Радвам се, че се присъединих към форума!
  6. Ехаа, за година и половина свириш това, което аз за три не съм успяла и то с учител..Харесва ми хъса, с който свириш! Поздрави от твоя съфамилничка!
  7. Diane

    Даяна

    Привет на всички! Казвам се Даяна и съм нова. Започнах с пиано, когато бях на 4, а после спрях, поради родителско несъгласие. В прогимназията се запалих по рока и реших, че ще свиря на барабани, но си останах с искането. Затова пък китарата беше компромисен вариант и така вече трета година. Наскоро се върнах към пианото (божествен инструмент впрочем). Иначе съм вокал и китара/клавирни на четиричленната школна (засега) група "Betwixt". Композирам в двата любими стила- класика и рок. Силно ми въздействат Марта Аргерих, Скарлати, Рахманинов, Моцарт, Ян Тиерсен, Skillet... Зa мое съжаление няма представител на рода, който да се е занимавал с музика, така че не зам откъде съм го наследила. Относно образованието..уча в езикова гимназия с мисълта да взема немска езикова диплома. Чуждите езици и медицината ме влекат, но не колкото това, да седна и да пиша ноти.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.