Jump to content
Българският форум за музиканти

viktor.velikov

Members
  • Мнения

    319
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    5

viktor.velikov last won the day on Септември 3 2018

viktor.velikov had the most liked content!

Относно viktor.velikov

  • Рожден ден 06/12/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    мозък

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/deffectband?ref=hl&ref_type=bookmark

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Русе
  • Interests
    Изобразителни изкуства, изкувсво, дизайн, изкувсво, изкувсво, изкувсво....

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

viktor.velikov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

78

Обществена Репутация

  1. Здравейте! С момчетата свирим вече 7 години само кавъри на алтърнътив рок и гръндж тематика и мисля, че е време да сътворим нещо ново. Тя всяко нещо има старт, ето и един текст. }Ще се радвам да чуя какво мислите, като идеята е да се придържаме към грънджа ПП: не се имам за текстописец, нямам болни мечти и не се обиждам къде е любовта защо умря къде е любовта къде изчезна тя къде е любовта защо така остави място за гнева, на думи като алчност, власт и суета на празни хора жадни за това, поддават се, загубват същността и изсъхва ореха в черупката. ЗАЩО УМИРАМЕ ПО МАЛКО ВСЕКИ ДЕН СРЕЩУ ВЯТЪРЪТ СТОИМ И СЪХНЕМ ВСЕКИ ДЕН СВИВАМЕ СЕ ВЪТРЕШНО КРЕЩИМ КРИЕМ СЕ КЪСНО Е ДА СИ ПРОСТИМ А може и сами да го желаем болката сами да сме избрали А можеби сами сме си виновни, назад, а не напред, че сме вървяли. Дали си заслужаваме съдбата питаме се всеки ден, а дали, във избора сгрешихме един ден ще разберем ЗАЩО УМИРАМЕ ПО МАЛКО ВСЕКИ ДЕН СРЕЩУ ВЯТЪРЪТ СТОИМ И СЪХНЕМ ВСЕКИ ДЕН СВИВАМЕ СЕ ВЪТРЕШНО КРЕЩИМ КРИЕМ СЕ КЪСНО Е ДА СИ ПРОСТИМ
  2. Дядо коледа и компания ми донесоха едно marshall dsl1 1h от 50-годишната им юбилейна серия. Скъп е, но е невероятен за вкъщи! Просто си заслужава всяка заработена и спестена стотинка!
  3. Здравейте! някой от вас да е свирил на поне едно от серията усиватели nano legacy ? Какви са му впечатленията ?
  4. Благодаря за мненията и съветите, отказах се от такъв мод и съм радостен за това!
  5. Здравейте! Китарата ми е Ibanez RG 2620 Prestige с edge pro тремоло, знаете ли къде мога да намеря точните размери на блока на тремолото за да го сменя с месингов (brass block), уш за по-добър той и малко състейн ? Също така ако някой има опит може ли да сподели дали си заслужава, може ли да се направи от обикновен човек (а не Батман), мога ли да си прецакам китарата (то винаги може, но колко е голям шанса )? Иначе съм харесал този: https://www.muziker.bg/floyd-rose-fat-brass-l-block-37-mm
  6. Благодаря за мненията и съветите! Ще си взема едно whammy за вкъщи, че това в репетиционната не желая да го мъкна постоянно
  7. Благодаря много! Buckethead иползва много wah и whammy. Te песните му са така или иначе много трудни и това неудобство ги усложнява още повече. За допълнителният педал (expression pedal) съм проверил, но моето процесорче не поддържа. Ако имаше такава опция щях да съм много доволен, защото ми върши чудесна работа вкъщи и би бил най-икономичният вариант.
  8. Здравейте! Търсих в нета, но не намерих това от което се нуждая и реших да питам. Трябва ми процесор за китара (за домашно свирене), който да има драйв, дилей, хорус и два педала, които да ползвам за wah-wah и за whammy bar. В момента ползвам Boss-ME25 и съм доволен от качеството му, но е много неудобно когато в една песен има нужда от двата ефекта, а аз имам само един педал и трябва да сменям различни пачове като луд всеки път..... В нета търсих такъв тип процесор, но не намерих. Вие знаете ли да има такова "чудо" ?
  9. Здравейте! Престраших се да пусна първият ми опит на тази песен (първи, защото мисля да работя още доста по нея). Записано е с рекордерче ZOOM Q4 в домашни условия и се чува тихо, за това моля слушайте по възможност на слушалки. Работя по тази песен, и нужната за нея техника, от доста време и аз лично съм доволен от сегашният етап в който се намирам. Мисля, че след още работа ще стане както трябва. Бих се радвал да чуя Вашите мнения и съвети!
  10. Да се похваля и аз с новият си инструмент: Ibanez RG 1308 J Custom 1996г. при това в отлично състояние. Тялото е от ясен, Lo-Pro Edge тремоло, адаптерите са Bridge: DiMarzio Tone Zone, Middle: DiMarzio Blue Velvet, Neck: DiMarzio Air Norton. Много лека и удобна довечера ще я чуя в истински усилвател :)))))
  11. Благодаря! Дадоха ми малко акъл да махна тези тефлонови детайлли и да навия един-два пласта тефлонова лента под тях. Получи се и работи, поне за момента
  12. Здравейте! Последната китара, която си купих, е Ibanez rg2620. С времето лостът на тремолото стана доста хлабав и не стои там където го оставям. Знам, че трябва да си купя тези малки teflon washers, които се заменят на определено време, но не знам от къде. Знаете ли място в БГ където да ги поръчам или друг начин по който да "стегна" лоста? Благодаря предварително!
  13. Май темата не е в правилният раздел. Ще я публикувам отново в раздел кавъри. Извинявам се!
  14. Здравейте! От една година сам се опитвам да се науча да пея, като гледам уроци, упражнявам се 4-5-6 дена в седмицата по един час, като всеки път се записвам и после се слушам на работа с учебна цел (дано не звучи нарцистично). Видях, че няма да стане така и преди няколко месеца тръгнах на вокални уроци. Те наистина много ми помогнасха от към това първо да разбера какво представлява самото пеене и второ как да го правя и уча правилно, без да се натоварвам и после да не мога да говоря и да изпитвам болки в гърлото. Не си правя някакви илюзии за бъдещето, просто искам да мога да изпея някоя и друга песен за пред хора с бандата ми (а то цялото нещо тръгна от там, че нямаме вокал в момента и аз си пея на репетициите в 50% от песните). Ще Ви помоля да чуете моят домашен запис, който е кавър на песента Would на Alice in Chains, и да споделите мнения и препоръки! И не се притеснявайте, не се обиждам, не приемам нещата лично Благодаря!
  15. Здравейте! Бих се радвал, ако някой постне или ми прати на лично събщение актуален линк
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.