Jump to content
Българският форум за музиканти

em2000

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Относно em2000

  • Рожден ден 03/04/1974

Previous Fields

  • Инструмент
    клавир

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

359 профилни разглеждания

em2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Обществена Репутация

  1. Преинсталирай клавира.
  2. При па600 се случва често от лимитера и еквилайзера да пляка но и при па900 го има ако много го напомпаш
  3. Изключи лимитера и пробвай дали ще прави този проблем.
  4. Имал съм па900 и ако е до часовете работа от опит казвам ,че издържа.Но за мен това е смешно да се каже ,че па900 няма да издържи на повече часове работа.Както и Асан каза всеки според джоба си и за какво ще го използва.
  5. В какъв смисъл ще издъхне не мога да разбера
  6. Мачкаш или размачкваш тройката с твойто 500 Добре ,че си сложил петстотката над тройката щото ако е от долу от мачкане ще стане потрошване Приемайте го в кръга на майтапа не се впрягайте
  7. А по въпроса за инфото ако го купиш от Икономов ще ти даде и флашка с информация.
  8. Силно казано ,че па3 няма да звукне по-добре от па900 дори само да вземем предвид ,че Корг па3х има MAXX Audio .
  9. Ако имаш пари за "чистак" па900 по добре си вземи па3 втора ръка.Имал съм па900 хубав клавир ама някак си не можеш да го накараш да звучи .
  10. А и старото поколение не може да ти даде това ,което може новото да ти даде ако щеш 1024 мб РАМ да сложиш и 384 кита барабани.И гъза да си скъсаш от настройки пак няма да го докараш на саунд.Просто звука на новото поколение е различен.От опит ти пиша Асане имал съм всичките модели.
  11. Ева ла Губерков, точно на моето мнение си.Ама иди обяснявай на Асан за за DAC-кове,операционни усилватели и тем подобни, за някои хора щом имат 256 рам и казват ,че са с па3 но дали знае ,че ПА3 компресира семплите на 50% това значи ,че във 256 мв рам ще хване 512мб некомпресирани семпли (след като се компресират до 256мв).Но и аз казвам големината на рам не определя качеството на звука който излиза в крайна сметка.Много неща определят качеството на звука и най-отговорно казвам ,че Корг па1х ще смачка па800 като "луда крава телето си" ама и мина времето на па1,па800 и па2.На обидата ,че някои колеги са завистливи и егоисти отговарям как да ти завиждам Асане като съм с КОРГ па3.И никой не те кара да си продаваш Волгата(Корг па800- 2007г), карай си я.То и Нокия 3310 е стабилен и здрав телефон и върши работа ама май никой не го търси. Така ,че съвета мие да си вземе човека па600 въпреки ,че и той си има кусури но е по-добрият вариант от КОРГ па800. Само да вмъкна един от най-дефектните Корг-ове е точно па800 я памет,я ЦПУ и т.н.
  12. Извинявам се пишеш ,че за теб е най-великият аранжор и си помислих ,че си имал възможност да го пробваш за да пишеш така. P.S. Как така прецени ,че е най-великият без да си го докосвал.
  13. Радвам се за теб ,че си го пробвал този аранжер па4 защото в БГ засега има май 1 или 2 бройки официално ще го пуснат след 20 септември.Щастливец си ти да си се докоснал и да си оценил възможностите на КОРГ ПА 4.
  14. Кои Вие бе човек ? И колко си мислиш ,че знаеш.От къде знаеш колко знам аз и дали бъркам другите хора.Мисля ,че ти бъркаш другите хора.За теб па800 е най-великият клавир другите клавири са нищо били.Темата беше какъв избор да направи па800 или па600.Моето мнение е за па600 твоето мнение е да си вземе па800,Айде да направим така ние с теб да спрем да пишем в темата казали сме си мнението кой какъв избор да направи.Ама като казвам да спрем значи спираме, защото ако постнеш коментар аз ще постна и аз докато не се заключи темата.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.