Jump to content
Българският форум за музиканти

Manolev

Members
  • Мнения

    371
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Manolev

  • Рожден ден 10/04/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, Пеене

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Wien, Austria
  • Interests
    Музика, Оф-роуд мотоциклетизъм, GPS-и, Компютри и още много...

Последни посетители

2395 профилни разглеждания

Manolev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ехе, мерси Fenix. Наистина си прав за нещата,които казваш. И наистина може би трябва да преформулираме темата в "начини за откриване на съратници в чужбина" Според мен би станало доста интересно, ако всички емигранти споделиме опита си.
  2. Здравейте, хора! Пиша ви, с надеждата, че може да помогнете на мен и на други сънародници, които се намират зад граница. Въпросът ми се изразява в това, дали някой се е сблъсквал с подобен на моя проблем, и съответно как го е решил. Търсилили сте си дружки за свирене по някакви чуждестранни форуми, можете ли да препоръчате такива, които са дали резултат? Много ще се радвам, ако има хора, които отликнат
  3. Мале, мале, тва ме отнесе брутално!
  4. Блазя ти, брато, дай Боже, скоро и аз...
  5. Според мене няма как да се унифицира подреждането на ефектите, защото това е строго индивидуално и си зависи от ухото на всеки музикант. Например на мен ми харесва да имам два фейзъра, единият преди стъпалото, другият в сенд/ритърна, но това на широката аудитория не би се харесало, схващате накъде бия. Има някакви оливания, да речем слагането на дилей преди стъпалото и да използваме драйва на кубето. Макар, че сещайте се сами, всякак могат да се получат яки неща като саунд, дори и абсурдните напоследък звучат най-модерно.
  6. По-важното е да я има, каква е - не чак толкова. Скоро ще потрещим из някой клуб...
  7. И споделете повече какво мислете, незаивимо дали е хвалба или псувня. Нека не забравяме, че най-обективното мнение в случая сте вие.
  8. С по-добро качество
  9. Нова песен. Broken Nerve. Можете да я чуете на MySpace ни.
  10. Pain Flavour София Алтернатив/Експериментъл май най-много залитаме. MySpace
  11. Аз искам да благодаря на Сашко(circles), закъдето ни приюти в такава атмосфера. Абе, ако не беше той, сигурно щяхме да ги запишем след супер много време.
  12. И ние малко да отчетем присъствие с едно демо. Не е много, но е от сърце Pain Flavour Hope you like it.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.