Jump to content
Българският форум за музиканти

DoLTaN

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

DoLTaN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. DoLTaN

    следният въпрос

    Здравейте.Тъй като съм левичар,кое е по добре,да започна да се уча с дясна ръка на китара или с лявата.Вярно че ще ми е малко по неудобно но пък предполагам,че ще свикна.Посъветвайте ме кое ще е по добре за мен.
  2. към 2:48 ей такива мелодий мега много ме радват
  3. ами от бургас съм и искам да се науча като цяло да свиря и после да специализирам в някакъв стил,но ако трябва оше сега да избирам предполагам ще е кънтри като това дето свирят в затвора(много ме кефи) Тук има една хармоника със 16 дупчици но са двойни.Марката е Nokturn но нз дали ще ми свърши работа.Как да разбера дали става за нещо?
  4. Здравейте.От край време много ми харесват хармониките.И сега се навих да се науча.Но ми е нужно да ми се обяснят някои работи.Каква хармоника трябва да си купя имайки предвид че до сега не съм пипвал такава.Знам че има хармоники за различни стилове.Мен на кефят много тези които ги свирят по затворите .Но имайки предвид че ще се уча трябва ли да се ограничавам в един стил?С колко дупки трябва да е?Настройки,работи абе всичко нужно.Извинявам се за изказа но нямам и ни най-малка представа от хармоники.Пишете всичко което мислите че ще помогне на един начинаещ. Благодаря ви много
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.