Jump to content
Българският форум за музиканти

Brankoff

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Brankoff

  • Рожден ден 09/20/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    Drums

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Brankoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Тази песен я слушам поне веднъж дневно. Влюбен съм в този вокал
  2. Имах възможността да видя и пробвам тези барабани. Не са кой-знае какво, но опредлено си заслужават парите. За тази сума не би трябвало човек да се замисля. Опредлено най-добрата оферта на пазара в последните месеци. Що се отнася до кожите - зависи от стила, който ще се свири, както и от личните предпочитания за звук на всеки барабанист. Оригиналните кожи, с които се продават, не са никак лоши и с хубава настройка звучат много добре. Аз лично не си купих този сет, защото предпочитам томове 12" и 13" пред 10" и 12" (а двата предлагани комплекта се различават само по касата), а и защото изпитвам някакъв странен сантимент към моите старички и не много качествени SONOR Force 507. Ако нямаш барабани и не си се решил още - не се колебай! Всичко това е лично мое мнение и не искам да ангажирам никого с него!!!
  3. Продължавайте в същия дух! Супер сте!!!
  4. Хареса ми! Подобно парче би звучало много яко с истински бас и барабани (лично мое мнение)
  5. Никак не е зле Хареса ми!!!
  6. Страхотна песен! Много ми харесва.
  7. За съжаление голяма част от наистина стойностните произведения в изкуството (не зависимо дали става въпрос за стихове, музика или картини) са плод на някаква болка, огромна тъга или непосилна борба на техния автор. Именно това прави един творец велик - способността му да чувства истински и да умее да преразказва чувствата и емоциите си в изкуството, което прави. Знам, че скъп човек не се прежалва, но трябва да се върви на пред. А ти, приятелю, трябва да вървиш с гордо вдигната глава, защото Бог ти е дал огромен талант. Вярвай в себе си!
  8. Хареса ми като идея. С малко по-различно и по-агресивно звучене на клавира, истински барабани, плътен бас и яка китара... направо ще стане супер. Остава само и Таря Турунен да се съгласи да запише вокалите :-)
  9. Много свежо!!! И най-важното - НА БЪЛГАРСКИ
  10. Че то повечето барабанисти си изглеждат така докато свирят. Защо мислиш ги слагат най-отзад на сцената? Ама важното е да не ти пука. То при 50 000 души публика се виждаш само от първите няколко реда
  11. Пипнах още малко и почти докарах идеалния звук. Поръчал съм си Амбасадор за резонансни и ще видим с тях дали няма да стане направо идеално :-)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.