Jump to content
Българският форум за музиканти

rpksn

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно rpksn

  • Рожден ден 02/26/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    Баскитара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

rpksn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Използвам случая да пожелая много успехи на първият ми ученик Кристиян, който беше приет в Музикалната Академия тази година. Надявам се това да стане традиция за хората, които обучавам и затова търся желаещ(и) за кандидат-студентски курсове за изпитите през 2012г. Включват изпитната програма по бас китара, въведение в хармонията, акомпанимент, създаване на walking bass линии, въведение в Slap техниките, свирене на гами, ладове, акорди, Елементарна теория на музиката и т.н. Успех на всички.
  2. http://www.facebook.com/profile.php?id=1400974680 http://www.facebook.com/pages/Arx/105731202801170 Малко повече инфо за софтуера, с който работя. Това е Logic 9 на Apple, напълно легален е. Може да се използва, ако искате да направите записи на нещата, които се изучават или на ваши собствени. Имам Line 6 Bass Pod Pro, Marshall MBC410 4x10" Bass Reflex Speaker Cabinet, и 2-у канален усилвател. Може да използвате тези неща, като част от обучението.
  3. Здравейте, Завършил съм Национална Музикална Академия "Панчо Владигеров" в София със специалност бас китара, в момента съм действащ басист на група Arx. Имам опит с различни групи и стилове, които са изисквали различни методи на свирене и композиция на отделни бас линии или на цели парчета, както и на филмова музика. Тази година записах магистратура в същото учебно заведение със специалност "Медийна композиция и електроакустична музика". Уроците, които давам включват уроци по бас китара, Елементарна теория на музиката и др. Използвам учебници и примери от цял свят, които се използват и от студентите в музикалните училища. Няма значение дали искате да научите как да изсвирите някое парче просто за кеф или да кандидатствате в музикалната академия, програмите са индивидуални и вие сами определяте темпото на работа и развитие. Имам възможност да записвам изсвиреното от вас по време на урока, за да можете след това да слушате и да се учите от грешките или добрите моменти в записите, които сами сте направили. 0878887804; 0888616683 - Мартин
  4. Прочетох в сайта ти, че си ученик на Frank Gambale. Това сериозно ли е?
  5. Има ли някаква система на преподаване или може да си избирам парчета и да ги свирим? По колко време са уроците?
  6. Къде се провеждат уроците?
  7. rpksn

    Stagg Bc300 A

    Честно казано на колкото и Stag-ве да съм свирил,не съм одтанал доволен.По-добре за същите пари си вземи Скуеър,може да е по слаб модел,но е много по-добре.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.