Jump to content
Българският форум за музиканти

phily

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от phily

  1. phily

    Alesis

    Някой знае ли магазин в София, в който може да се намерят контактни гумички за синтезатор Alesis QS8? Имам проблем с един клавиш. И колко горе-долу ще би струвала самата смяна? Мерси предварително!
  2. phily

    Alesis

    Някой знае ли магазин в София, в който могат да се намерят контактни гумички за синтезатор Алесис QS8? Имам проблем с един клавиш, който пропада. Мерси предварително!
  3. Здрасти. Аз имам Ямаха YDP 140 и съм много доволен. Зависи за какво ти трябва. Но специално звука на пианата е много добър - има 3 бленди. Органът е много зле като звук, останалите са хорни и щрайх някакъв. Ако ти трябва за пианата, няма да сбъркаш (естествено за тази цена). Още повече, както разбирам, свириш от скоро. Купих го ново за около 1200 лева.
  4. Като гледам, аз с моите 32 години май съм повече за некой пенсионерски клуб.....ама си викам да рискувам, хаха
  5. Ако някой може да ми каже къде мога да намеря ноти на Laura на ОСкар Питърсън ще му бъда безкрайно благодарен
  6. Проверих преди 2 седмици във Фактор именно за състейн педал и имаха само въпросния Роланд на цена от 80 лева. Както каза и колегата хубаво е, че е тежък и имитира педал на истинско пиано. Така че предценявай :wall:
  7. Много ви благодаря, момчета. Не знаех, че навсякъде предлагат. Ще се поразтърся из магазините
  8. Здравейте. Искам да ви попитам дали случайно знаете място в София, където се предлагат акустични китари (за живо изпълнение) на изплащане. Ако не пък на изгодна цена. Благодаря Ви.
  9. Мерси много, Тони. Вече разгадах някои неща, но още съм далече от истината. Ще ти пиша пак
  10. Проблемът е, че са обновили модела през 2004-та година. И аз знаех, че е излязла през 89-та, но този е от 2004-та. Вървя по упътването, обаче не се получава. Ако си работил и имаш възможност да се срещнем и да ми обясниш някой неща ще съм ти много благодарен. Естествено - ще си платя за услугата.
  11. Моля Ви, ако някой е работил с дръммашина Алесис СР 16 да сподели нещо за композирането на ритмите, защото се видях в чудо
  12. Моля ви, ако някой е работил с дръммашина Алесис СР 16 - модел 2004 - да сподели нещо за композирането на ритмите, че съм се видял в чудо.
  13. Ако някой знае и сподели за сайтове с ноти на джазпроизведения, независимо какви, ще му бъда много благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.