Jump to content
Българският форум за музиканти

Infury

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Ел. Китара и Кухарка

Infury's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за информацията, копчето не е в кондиция за снимане, защото се е строшило на парченца (не съм бил свидетел) но си е стандартно копче за този модел, тоест не е било сменяно и предполагам би трябвало да е като на всички други модели от серията. Ще потърся тези копчета на няколко места, пак благодаря и ето една снимка на цял (с копче) Jackhammer.
  2. Здравейте колеги, имах малък инцидент и останах без копче, което да включи дисторжъна ми (Мarshall JH-1), та се чудих дали има някакъв начин да бъде поправен или поне да купя копче за да се мъча аз да го оправя? Ще добавя снимка на щетата . Бих сменил дисторжъна ако този не беше толкова идеален за това, което свиря, но в крайна сметка съм готов и за най-лошото. Благодаря предварително.
  3. Ами притеснявам се малко дали може да му стане нещо а и ми беше интересно дали е имало нещо в усилвателя, с който аз свирих, което да прави звука толкова хубав, но явно е така при всеки. Може ли все пак да се повреди усилвателя по този начин?
  4. Днес поради липса на оборудване свирих на усилвател за бас китара (Cort GE30B) и бях включил Marshal Jackhammer заедно с електрическата си китара. Тонът просто беше смразяващ и не бях постигал такъв тон, на който и да е усилвател за електрическа китара на който съм свирил. Исках да попитам дали някой от китаристите тук е пробвал това и с какви впечатления е останал. Също така дали би било добра идея да си свиря на бас кубе и за в бъдеще?
  5. Infury

    Първата изява

    При мен нямаше притесненение, но имаше малко при вокала на групата.Басиста ни свири на 3 струнен бас, защото скъсахме едната(първата) му струна малко преди концерта и също така успя да изтърве перцето си, добре че на бас се свири и с пръсти.Изтървах китарата на вокала ни, която той ми беше дал за концерта защото аз нямах тогава и басиста ни успя да я намокри без да я повреди.Все пак накрая публиката ни хареса, а и ние свирихме само една песен и не не се наложи да седим много на сцената(Споменах ли че другия ни китарист беше с перука?).
  6. Дейв Мъстейн / Крис Бродерик (Megadeth) Дейв Линск / Дерек "The Skull" Тейлър (Overkill) Джеймс Хетфийлд / Кърк Хамет (Metallica) Блеки Уоулес / Крис Холмс (W.A.S.P.) Волф Хофман / Херман Франк (Accept)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.