Jump to content
Българският форум за музиканти

richy

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно richy

  • Рожден ден 01/11/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia
  • Interests
    Music, Industrial Metal, Guitars

richy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Обществена Репутация

  1. Абе всичко хубаво ама нещо не можах да видя нейде табове/ноти на някои песни на Георги Минчев, някой би ли могъл нещо да ми помогне/насочи или да направи табове? Като цяло нямам претенциИ към песните, но бих искал за следните: * Полски Фиат * Полтергайст * Песента на певеца * Бира, Секс и Рок Енд Рол * Бяла тишина * Българския Рок * Докторе Докторе * Доктор Иванов * История с китара * Ние музикантите * Пак на сцена * Яхай си метлата * Блажени години * Нека се обичаме * Юли Извинявам се за нахалството ми и предварително благодаря ако има желащи да ги драснат табовете
  2. ами благодаря ти за мнението, най-вероятно да е станало както казваш при самото инцидентче с кабела и китарата ми да не е завинтено от фабриката още и като съм го завинтил както трябва са се осукали жиците и сигурно са се разпоили. Е благодаря все пак, че ме утешихте ужасно много се притесних, значи сега просто да отворя отзад капачето й и да погледна какво е положението.. относно снимката не съм много сигурен дали е точно такова п.с. нещо не мога да се сетя как ставаше номера с качването на снимки тук за да ти го покажа
  3. ок, благодаря за успокоението, че много се притесних.. утре ще я погледна пак след у-ще, ако ли не отивам в сервиза.
  4. пробвах и с другият ми кабел, той попринцип не седи до край пъхнат, но си е добре, сега ще пробвам на другата ми техника, че попринцип свиря на компа. Все още не ми се иска да отварям и да човъркам по нея, защото ако се наложи да я мъкна до магазина и сервиза им туко виж рекат, че съм развалил аз нещо. Сега пробвах на старата ми китара и видях, че там е затегнато, затова го затегнах с клещите и се надявам да не прави проблем като ходя на репетиция и ползвам тамошните кабели. За сега най-добре си е като карам на първият кабел (който бях настъпил) тъйкато единят край е малко по дебел беше се получила малка буца или нещо такова при правенето му, но си е добре.
  5. Здревейте. Въпроса ми може да е малко глупав, но до сега такова нещо не ми се е случвало, та реших да попитам ако някой е по-запознат с това... работата е следната, преди седмица си купих нова китара - ESP EC-50. Невероятна е, страхотен звук, въобще нямам забележки и съм на седмото небе от радост... до преди малко упражнявах едни парчета, когато без да искам нещо настъпих кабела на китарата ми, съответно при това настъпване той се е дръпнал от жака на самата китара и явно е разместил нещата там . Погледнах да видя какво е станало - както е въпросното местенце самия пръстен който е завинтен бе отхлабен и щеше сигурно да излезне с кабела като го извадих, опитах се леко да го затегна като много внимавам с клещи.. пробвах пак да посвиря, но в началото всичко бе точно и след може би две/ три минутки изведнъж драстично се усети как китарата ми заглъхна (все едно съм намалил почти до края волюм-а). Някакви идеи как бих могъл да поправя това или трябва да търся хората от магазина та да ме насочат към сервиза (гаранцията й е 12 месеца). Предварително благодаря на всеки отзовал се да ми помогне.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.