Jump to content
Българският форум за музиканти

martinminchev

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от martinminchev

  1. Здравейте Колеги, Преди около месец записахме това парче дано да ви хареса. Чакаме мнения. Поздрави! http://rockdizfile.com/vm8g3hkxh32i/АВАТАРИТЕ_-_Силите_на_Злото.mp3.html
  2. Извинявам се http://soundcloud.co...ite-na-zloto-1#
  3. Здравейте колеги ето една авторска песен от нас със по-добро качество. Надяваме се да ви хареса http://soundcloud.com/mminchev_1993/silite-na-zloto#
  4. Минало в бъдещето е абсолютно наше парче, както и Силите на злото !!!! Поздрави
  5. Здравейте колеги, ето няколко видео записа и от нас.
  6. Браво пичове много е ЯКО
  7. Здравейте колеги след дълго търсене по форума и насам натам,най-после се сдобих със страхотните чинели Istanbul Mehmet.Представям ви моята колекция - http://www.album.bg/kamenminchev/ Сега е ред на барабаните.
  8. Здравейте колеги това е част от нашите авторски песни надяваме се да ви харесат! Аватар-Пировете Аватар-Буря Аватар-Самота Аватар-Зла съдба Очакваме вашите мнения.Поздрави АВАТАР !!!
  9. Здравейте колеги пускаме един кавър на едни страхотни музиканти и на един страхотен певец , който вече не е сред живите.Почивай в мир Рони.
  10. Браво MENSA. Страхотна група сте
  11. браво момчета много яко забивате.Поздрави:AVATAR
  12. martinminchev

    Ювиги

    Браво просто нямам думи.Страхотно парче.Въобще вие момчета от група Yuvigi сте страхотни.Евала Spaz удряш много добре.Казвам го защото аз съм барабаниста на AVATAR и групата ви подравява с авторските песни които правите.Много ще се радваме да се срещнем по родните сцени и да забием заедно.Поздрави AVATAR.
  13. martinminchev

    Rock Group "AVATAR"

    Здравейте рокаджии и почитатели на твърдата музика.Преди 20год. групата ни се разпадна.Причините бяха че всеки от групата си тръгна по своя житейски път.Сега 20год. по-късно отново се събрахме същите членове и решихме да се пробваме отново.Групата е под новото име "AVATAR"(въплащение).Ето и една авторска песен .Много се извиняваме за лошото качество,но за сега толкова!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.