Jump to content
Българският форум за музиканти

mad_season

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Акустика

mad_season's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. https://www.bad_link/ad/kitara-esp-snakebyte-ID6TWAT.html#d804fd2efd
  2. Не сте прав. Този руснак преподава фразиране, груув, импровизация също. Бих казал, че фразирането и звукоизвличането е главно при него. Той е фьюжън китарист и ако бяхте погледнали канала му, щяхте да се убедите, че не става дума за шредъри.Просто с това видео най-добре личат разликите между началото и след занятията. Идеятя на цялото това нещо е, че работи. Що се отнася до шред, той не невъзможен без AP, какъвто вие имате. Много сте скромен)))
  3. Нямах точно това предвид. Исках да кажа, че що се касае до базисни техники, а именно грешки в тях водят до задънена улица, която не позволява никакъв прогрес. Да кажем Alternate Picking Видеото по-горе само показва прогреса от техническа гледна точка в рамките на определен срок. Разбира се, не става дума за 16тини в темп 220. Не обсъждаме това. Дава се пример за студент, който е имал скованост в ръцете и уроците са му помогнали да придобие правилна позиция, която улеснява свиренето и т.н. Ето още видео То ест, това нещо работи. Със сигурност не за всеки. Искам да ви кажа, че вече има специални джаджи за смартфон, които позволяват да фиксират телефона на грифа и така да се видят ръцете от друг ъгъл Не искам да критикувам никого, но положението в България с школите е плачевно. Има няколко места в София, които се позиционират като такива, с добър маркетинг и реклама, но когато влезеш на сайта и чуеш учениците ти става лошо. Не става дума, че някой не може да изсвири Алън Холдсуорт пределно точно, а за липса на координация, на чувство за ритъм и то в прости парчета. У нас няма никакви традиции и култура, затова максимума е AC/DC като таван на възможностите. Ако има добър инструменталист като вас, то той пък няма да дава уроци или нещо друго. И това е.
  4. може би имате право, но аз съм виждал примери, където хората започват от нулата и след година практика и постановка на тях им е предадена техника с която могат да свирят 1/16 в един приличен темп. ако говорим за някаква по-специална техника, тогава може би, но пак казвам, има примери. мога да дам линк
  5. така и не разбрах, защо Кольо счете уроците по skype за някаква форма на шарлатанство след като тя е доказала своята ефективност повсеместно.
  6. присъединявам се към въпроса
  7. http://195.5.197.110/sites/medias/produit/couleur/5219.jpg
  8. Пич, смешните критерии си ги остави за себе си. Твоите са ясни - аз съм малък човек, значи трябва два искам малко. Това, че тука правиш признание доказва, че не можеш да се удържиш от коментар. Кое засегнах? Комплексарската ти мижава личност? Съжалявам, не съм искал. Оплакват се тези, на които представа за света се гради на един единствен пример, и не дай си боже някой като мене да се усъмни и се започва holywar. Дай ми цитат, където посочвам на някого мястото, според неговите предпочитания на някои китарист. Това за лабилната психика го прие лично - какъв извод да си направя? Някои, например, не се заяждаха и простичко ми отговориха. Ако си мислищ, че отговорите се изчерпват само от това което вижда си много глупав. Напротив, твоятя ограниченост те кара да пишеш такива тиради. Ако си свикнал да ти налагат и да нямаш мнение това е проблем на твоята воля и възпитание. Аз така или иначе имам резултати от тази тема и то положителни, просто не се перкам. Това, че ти нямаш живот и цял ден следиш темата с мижавата си надежда някой да ме натири си е чисто твой персонален проблем.
  9. супер, след 4 страници се намери един нормален човек)) благодаря
  10. Хора, ама много ми е смешно как се оплаквате, загубили сте си били времето. Аз да ви карам? Не. Факт е, че чакате някой да ме натири от темата. Пишете ми глупости за търпението. Аз лично да нападам някой от форума? Имате слаби нерви и лабилна психика - ами не влизайте тука и не четете. Наумили сте си, че нищо не разбирам и сте се заели да ми обяснявате на пръсти. Какво ми обяснявате? Че повечето от вас не знаят имена? Това и сам го разбрах. Такива теми винаги сак весели за някои, дори след време ще се споменават в други теми с думите "абе имаше тука един", "абе помните ли го тоя". На мен лично не ми пука. Темата не е задължителна и недейте да ревете, вашата пристрастеност към нея е чисто ваш проблем.
  11. Според мен нещо си се объркал - ама много сериозно ... чак и "дисидент" се изкара. Лично за мен участието ми в тази тема приключи. според мен, май трябва да четеш няколко пъти съобщение, преди да се оплакваш. твоето участие тука не дава никакви плодове, за да ни уведомяваш, че твоята скромна персона е възмутен и се ретира. и аз лично никого не нападам, ако той не си го позволи. много ще ми липсваш, ама много.
  12. Прав си... всъщност затова следя тази тема с такъв интерес. Направо ме изумявате с търпението си ... И в други форуми ( не музикални ) участвам но тук търпението има доста по-високи граници Не знам дали е за добре или зле ... леле, направо съм изверг. всички ги псувам. оскверних идола им и сега пият успокоителни. направо като се гледам в огледалото и ми иде да извикам полиция. вие футбол играете ли? ако да, то сигурно при всяко докосване с противник падате и се превивате, искайки фаул. направо нота до бат Бойко напишете, тука един дисидент ни провокира, да го укротим.
  13. Хех, попитах дали знаете някой добър преподавател. Вместо това обаче се започна спор защо не съм харесвал Недялков. Къде карам някого надменно? Повечето влизат тука, защото им е гот да се заядат. Я го виж па тоя, дошъл от Русия и ще ми показва къде сме били. Това, че продължавате да се заяждате по скоро говори, за това че съм прав. Аз говоря със събеседника ама точно толкова надменно, колкото той си позволява. Не съм от тука но вече намерих подходящи контаки, а колкото за вас мие много чудно, как така уж живеете тука, а не сте в час . Нямало, а пък се оказа, че имало. Техниката за класическо свирене никой не я е осмивал. Това е твой комплекс. Тука става дума за предпочитание. Пак приписвате думи, неизречени от мен.
  14. Нямало в България??? http://www.youtube.com/user/atanasshishkov#p/u/0/hSeI-4VAqWE http://www.youtube.com/user/atanasshishkov#p/u/15/MHOHRQBZBww толкова за осведомеността на повечето в форума. Явно Пловдив е в друга страна
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.