Jump to content
Българският форум за музиканти

Xrizzy

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Xrizzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Мерси, че ме светна по въпроса с тея карти кабели и тнт
  2. Значи в крайна сметка реших да взема този микрофон http://www.musicworld.bg/bg/c_1484/i_8900/Electro_Voice_Cobalt_Co9.html и тази карта http://www.musicworld.bg/bg/c_1428/i_26808/M_Audio_Fast_Track_Mk_II.html Микрофон-Карта-Компютър. А да питам микрофона си идва с кабел такъв за картата с 3 „дупки" нали?
  3. a картата как се свързва с компютъра
  4. Значи , ако включа микрофона към пулта и пулта към картата ще мога да записвам добро качество?
  5. А относно картата тази не е ли по-добра http://www.musicworld.bg/bg/c_1428/i_31222/Alesis_I_O2_EXPRESS.html
  6. А този микрофон някъде от бг няма ли го.
  7. Можеш ли да ми дадеш линк към нещо що годе евтино и да е usb . Аз намерих USB карти, но цената зависи ли за качеството на записа смисъл различната карта различно качество нали така?
  8. Знам къде се ПЪХА просто не знаех, че му се казва линеен вход а аз на картата имам 3 не са ми в цветове защото съм с лаптоп. 1 . за микрофон. 2 за слушалки 3. SPDIF
  9. Един въпрос само.Сигурно има и друго наименование. Кое е линейния вход на картата?
  10. Искам да записвам вокали. С stock звукова карта съм.Каква трябва си взема. Искам да го включа в комяютъра. П.С Сигурно звъча глупаво. Нов съм.
  11. Никой ли няма да каже нищо.
  12. Здравейте, не знам дали питам на правилното място, ако не е така моля да ме поправите.Та така пиша ви тука зареди един микрофон. http://eshop.bg-audi...-e-815-S-C.html . Въпросът ми е мога ли да направя запис с приемливо качество. И ако има нещо по-добро за г/д същата цена да кажете тук. Мерси предварително!
  13. Здравейте, не сум сигурен дали пускам темата на правилното място, ако не е така моля да ме поправите.Та така пиша ви тука зареди един микрофон. http://eshop.bg-audio.com/Kabelni-Mikrofoni/Sennheiser-e-815-S-C.html . Въпросът ми е мога ли да направя запис с приемливо качество. И ако нещо по-добро за г/д същата цена да кажете тук. Мерси предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.