Jump to content
Българският форум за музиканти

The-NecromanceR

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно The-NecromanceR

  • Рожден ден 01/31/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    GO,VT,Varna

The-NecromanceR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Също и "ти трябва да"... Ooo божеее.. Абе и аз си знам, че е това, ама си викам нее нещо друго трябва да е Пфуф.. мега зле :Д Все пак мерси за превода, чета си тук.. да видим какво ще измъдря, ще стане ли нещо от мен. Мерси пак за информацията..
  2. Е така де.. аз тях гледах.. Дори ги прочетох, с малки изключения, ама ги разбрах.. Но това Thou shalt, с което всяко правило започва, не мога да го разбера
  3. Лелеееее това последното ще трябва жокери, че да го разбера.. Всъщност, като чета поясненията схващам за какво иде реш, ама в заглавията .. малко хич не схващам на 1-во време какво е това Thou shalt?
  4. Благодаря ти, изтеглих ги тези 2-те публикации, тази вечер ще започна да ги чета. За жалост не мога да разбера нищо повече за тази последната публикация, дори да напиша AES MASTER CLASS M1 излизат страшно много публикации.. Пуф.. Но ще прегледам и този Аудио форум също. Мерси за информацията..
  5. Aз за това го правя Евтим, в процес на учене, правя и курсов проект.. Т.е. със запознаването на теорията същевременно се ровя допълнително и чета и се мъча да проектирам колона. Не съм казал ьок за утре е готов. Там е работата в идните няколко месеца например, да разбера програми, начини.. Трябва да предам проекта си до декември. Най-лесно е да си ходя тихомълком на упражненията, да клатя удобрително глава и само да слушам, за това и реших да се пробвам през това време, което ме обучават, да науча нещо, което да ми свърши работа след време. Разбираш ли ме? Всичко е с цел да науча нещо в повече, от това което би избял човека. Книги има колкото щеш, да се закопая само да чета.. с години. Но друго си е, когато в същото време се учиш от грешките и опита си. Поне така си мисля аз.. Тепърва сега започва този проект. Утре ще ми е 1-ви час, в който той ще обяснява, кое какво как.. И ми се щеше да съм маалко по-подготвен.. За учебниците просто се шегувах, за измерванията си напълно прав и сега като се замислям, то в комботата дори няма филтри.. Което ме навежда на мисълта, че цялата работа наистина хич няма да се хареса на доцента и май ще трябва да си правя Хай-фито.. пфуф.. Но посъбрах малко материал и ще му го покажа утре, пък той ще реши човека.
  6. E да де.. аз това питам, кажи някоя и друга.. ей сега ще потърся тая програмка.. Евтим.. и аз по-принцип така си мисля, ама имам време да разбера мога ли, не мога ли. По-принцип даскала ни дава дадени говорители и по тях си правим кутията(и други куп работи), в случая и аз си имам данни на говорители. Сега интересното е да видя дали ще стане. Ако стане ще щракам с пръсти. Виждал съм много правени кутии и цели кабинети.. звучащи дори много добре. За проекта, ако стане супер. А за нататък пък като трябва ще "открадна" идеята от нещо съществуващо, кутии колкото щеш.. Поне така си мисля аз. Все си мисля, че са много пари за лампови глави и за тея кабинети. Все пак, не съм тръгнал да троша пари никъде, само ще потроша малко нерви. Ако не стане, винаги мога да си избера други говорители. Но просто ми е интересни да го направя.. Само едно не разбирам 1-во какво е РЛЦ метър ( мултицед? ) И за какво ми е? Всичкото е само емулации и теория на листи. Спрямо теорията.. Мога да те засипя с учебници в преносен и буквален смисъл. П.п. май бъркам думите емулации и симулации?? хм.. Мисля, че става въпрос за симулации..
  7. Здравейте колеги, по-прицнип само чета и поглъщам знания, но не мога да открия нещо, което ми трябва. Студент съм в ТУ-Варна и има курсов проект да изработя узвучително тяло. Та въпроса ми е случайно да имате, да знаете някакъв софтуер и то ако може да е безплатен? Преподавателят ми даде LoudSpeaker 3 demo.. Някакси като го гледам и никак не ми допада. На всичкото отгоре имам идея да си правя кабинет, дори съм си подбрал Селешчън Голд говоритили. Идеята ми е хем да му направя на човека проект, хем след време може би догодина, когато събера извесна сума да го направя реалност. Та стига съм се уливал, можете ли да ми помогнете с добър софтуер, който мога да използвам за симулации? LoudSpeaker-a е хубава програмка, но няма отворена кутия, може да се избират само 3 вариянта : тотално затворена, с фазов модулатор и с обърнат говорител на вътре, нещо което някакси не ми харесва. Можете ли да ми помогнете? Някакви идеи? Благодаря предварително на всички! П.п. и ако съм сбъркал случайно подфорума, моля да бъде прехвърлен на правилното място.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.