Jump to content
Българският форум за музиканти

Supersonic

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Supersonic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Най-добре, ще е да вземете същия размер, като старите струни. Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
  2. Yamaha FG800M. Първа нова китара общо взето Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
  3. Не сте ме разбрали, имах предвид, че нова струва толкова. Иначе за 260лв се продава, модела е lp 100. Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
  4. Моля за малко помощ. Китарата се продава в олх и имам интерес, но това ми се вижда малко странно. Малко не ми се вярва да си купя менте на китара в ценовия диапазон до 500лв, но все пак нещо ме човърка. Била е купена преди година и нещо, но според номера е произведена 2005. А и самата плочка ми се вижда странна, като я сравнявам в сайта на епифон, но и ако наистина е от 2005. Но като цяло не ми се вярва от магазин през 2015/16 да си купиш китара от 2005. Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
  5. Какъв е шанса да си купя реплика на епифон втора употреба, в ценови диапазон до 500лв за нова? Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
  6. Здравей, чакам да ми докарат китарата и имайки предвид, че е нисък клас китара предполагам, че ще и трябват настройки, а това ще ми е първата китара и не са ми ясни нещата. Помолих ги да ми я настроят, но дали ще го направят, не знам. Ако имам някакви проблеми мисля да отида при тези момчета в Несебър - https://www.facebook.com/pages/Dynacord-Shop-Nessebar/121302401261122 Разбират си от работата много момчетата, обаче нямам представа дали правят точно такива настройки, може да ги питаш.
  7. Човек, аз не знам дали ще се науча да свиря първо. За това искам нещо по-простичко, но и не боклук, за да се пробвам. Вече ако видя, че има смисъл съм склонен да се изръся с повече пари. Това кубе на което съм се спрял е 215лв, предполагам, ще е доста по-добре от корт-а в стартовия пакет, което не е повече от 80-90лв. http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_33307/Roland_CUBE_15XL.html
  8. Е, аз имах предвид ако е нещо дребно. Все още се чудя между роланд 15хл и лайн 6 15, но май ще е роланд.
  9. Казаха, че няма проблеми да се смени. В понеделник, ще я изпратя обратно. Китарата ми харесва и смятам, че за такъв, като мен (абсолютен ламер) е добре. Обаче не знам какъв амп да си взема. Първо мислих роланд 15хл, после видях line 6 IV 15 и Crate flex15r. Искам да е нещо до 200-220лв.
  10. Здравейте отново, получих си cort x-1, обаче усилвателя наистина не ми харесва, то и аз не мога да свиря, но... мислих, че ще е по-добре. Другото, което е китарата има следа, като от удар/престъргано, предполагам при транспорта или фабричен дефект. Чудя се какво да правя. Мисля да им се обадя на musicworld и да ги попитам дали мога да я сменя. Чудя се между следните 2 варианта: И тоя ремък е правен за 15 годишни, на мен ми седи до гърдите китарата като съм прав. 1. Взимам си пак корт х-1 със по-хубав усилвател. 2. Взимам тази http://www.musicworld.bg/bg/c_363/i_20056/ESP_VIPER_100FM_STBLK.html и си оправям моя усилвател Вермона и по нататъка си взимам нещо по-хубаво. Моля ви да помогнете. ) Благодаря ви предварително.
  11. Аз сега нямам почти никакво свободно време, но на есен, ще го закарам в един магазин/сервиз на едни приятели да го прегледат. От електроника нищо не разбирам почти. Ако ми кажат цена над 50-60лв, може да си купя направо някакъв нов. Тези на Roland (Cube 15XL и 20XL) ми се струват хубави, поне на външен вид и характеристиките, като им чета.
  12. Все пак си поръчах комплекта на корт, като за начало. По нататък, ще закарам вермоната в някой сервиз да го прегледат и да се смени, каквото е необходимо. Някакви идеи, какво би струвало смяната на описаните от теб неща?
  13. Още нещо да попитам. Имам един усилвател Vermona Regent 300k, доста стар е и зле съхраняван на влажно място, та не съм сигурен дали работи. Ще стане ли за китара и дали със стандартния кабел ще мога да го ползвам, или ще ми трябва някакъв преходник. Имайки предвид, че е едно 30 годишен, дали ще е по-добре от тези, които са в стартовите пакети?
  14. Здравейте, извинявам се предварително, че се намесвам в темата на човека, но не искам да отварям поредната тема и аз. Та затова искам да ви попитам нещо, като начинаещ. Твърдо съм решен да си купя китара и съм се спрял на тези 2 пак-а. Единия е Yamaha другия Cort http://www.musicworld.bg/bg/c_359/i_46156/YAMAHA_GUITARS_TG121UBL_special_price.html - Yamaha http://www.musicworld.bg/bg/c_359/i_29993/Cort_CGP_X1_BKS.html - Cort Това което ми прави впечатление е, че ямахата е с 2хб и 1с, а Корт-а е само с 2хб. Корта и на външен вид ми харесва повече. И има и двд с инструкции, което ще ми е от полза. Слушам предимно hard/rock, heavy & thrash metal и такова искам и да свиря. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.