Jump to content
Българският форум за музиканти

тагрид

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

тагрид last won the day on May 7 2011

тагрид had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About тагрид

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 08/14/1992

Previous Fields

 • Инструмент
  поп и джаз пеене

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Музика, софтуерни технологии

Contact Methods

 • Skype
  tagrid4y
 1. тагрид

  Качествен микрофон?

  А иначе евтини варианти за качество няма
 2. тагрид

  Качествен микрофон?

  СТандартен динамичен е Sure Beta 58A, Аз много харесвам и Sennheiser e865, лично мнение. Важно е, ако искаш наистина гласът да звучи възможно най-добре да си вземеш един процесор TC Helicon 2, брутална машина, можеш да я използваш и за лайф и за записи, оправя звука на вокала и на най-смотаната апаратура да го включиш, препоръчвам горещо
 3. Тъй, тъй, спокойно, имам колеги "музиканти" в "академията", за които съм убедена, че свирят по-зле от теб! Опитвай се, нямаш грижи, с к'вото можем ще помагаме.
 4. аз съм си Добричлийче, ама уча в Пловдив и съм на 20 Къде е срещата, също така ми е интерено кой какъв стил свири?
 5. Ох, много е важно първо да се научиш за да свириш, защото като почнеш да композираш да знаеш дали съответното композирано е удобно за свирене, аз лично съм се наситила на гафове от съвременни композитори. Учебника на П. Хаджиев е прекрасен, наистина. От там на татък обаче също много помага изсвирването на много неща от различни композитори (най-вече от стила, в който искаш да твориш), така много лесно разбираш цялостната структура на произведенията и в един момент почваш да намираш логиката в учебниците . Но иначе успех, като изкомпозираш нещо- пращай да го свирим, че на мен лично ми е интересно да свиря такива неща ( като изключим данданията на отново съвременни автори).
 6. 7thString- даскала като цяло не може да те научи на творчество, ако не го носиш в себе си, но може да ти помогне по-лесно да достигнеш до начините на изразяване на себе си и творчеството! Може да имаш много ноти и мелодии в главата си, ама като не знаеш как да се изразиш- кел файда! Искам да кажа, че самоуките (ако са отдадени и сериозно) научават това, което и тези, които посещават уроци, но по много по-труден начин, а им трябва още повече време да приведат знанията си в ред и да ги вкарат евентуално в някакъв вид(мелодия), и си мислят (доста от тях), че са открили топлата вода преди всички останали! :Д А въпреки, че не съм китаристка, съм се убедила колко много могат да ти помогнат солфежа и хармонията (хармония на класиката или рок и джаза, зависи какво ти се свири!)
 7. даа, някои сме ги правили, наистина е много забавно да се работи в такава атмосфера, но сега точно ни трябва или барок или източно православна музика!
 8. тагрид

  Имате ли любим акорд?

  SD с разрешение към Т във всяка една минорна тоналност винаги ми е било слабост! Иначе отделните акорди нямат особен смисъл...
 9. Здравейте, колеги! Някой може ли да ми помогне да намеря партитурите на именно тази "Херувимска " . Имам нотите на 1-и сопран, но не ми се ще да я хармонизирам. Също така, ако някой има интересни предложения за други песни за смесен или женски хор (каквито и да са) , моля да драсне един ред! Мерси предварително!
 10. Ако пък толкова държиш да е български магазин мога да потърся из Варна каквото ти трябва и да ти ги пратя с наложен платеж
 11. Ако намериш някой, с когото да направиш поръчка, можеш да си поръчаш от http://www.thomann.de/ тук всичко им е хубаво!
 12. В Пловдив, в специализираната книжарница нищо не си намирам никога! Но по принцип в народните читалища има музикален отдел, също така има и много безплатни ноти из нета! трябва да се поразтърсиш малко !
 13. аа, също така се сетих, че мможе в младежкият дом! също така от страната на "Кършака" точно под пешеходният мост имаше една галерия, но забравих как се казва, някакво много странно име има! мисля, че там ще бъде по евтино
 14. Ами в АМТИИ, разбира се.. Ето тук е ценоразписа: http://www.artacademyplovdiv.com/index.html
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.