Jump to content
Българският форум за музиканти

Styless

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    DJ

Styless's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички които взеха участие в темата , общо взето с вашите мнения затвърдихте и моето . Не ме разбирайте погрешно аз не отричам нито работата на живите музиканти нито пък на новите технологии , просто ми беше любопитно .
  2. Въпросът беше принципен , не ме интересува тази жанр музика като цяло .
  3. Продължавам да си питам :girl_cray2:
  4. Не знам дали някъде назад в темата е споменавана но според мен SunnyChoi е много добра , а като гледам клиповете и мисля че не е само според мен SunnyChoi Music
  5. Щом от цял форум с музиканти или поне хора които активно се интересуват от това не дава отговор мисля че трябва да причислим тази тема към графа "Конспиративни" .
  6. Никой ли няма идея как стават тези неща
  7. Здравейте ,вълнува ме един въпрос през последните няколко дена . Чудя се например в нашата поп-фолк музика или така наречената "чалга" някои от инструмените от живи музиканти ли се записват в студиото или това са някакви висококачествени семпли или VST-та . Поправете ме ако греша но от това което съм чул ,като че ли най реални библиотеки от звуци съм срещал в NI Kontakt . Разбира се почти във всяка песен чувам и звуци някои от които даже съм ги срещал като готови Preset-и , но специално за тези които са доминантни за този стил акордеон, саксофон ,флейта и други не съм срещал подобни с такова качество като на песните които излизат като готов продукт .
  8. Ясно , значи ще трябва да пренаредя мелодията така че да съвпадне с новия groove . Иначе мелодията за сега е само от 1 инструмент но предстои да добавя още . Не искам да ангажирам никой ,защото знам че нито е лесно,нито бързо и не на последно място не безплатно
  9. Здравейте , тъй като последните месеци прекарах в изучаване на софтуерната част от компютърното музициране като цяло , теоретичните музикални знания ми останаха малко на заден план а нямам музикално образование и знанията ми са да кажем малко над средните . Та в този ред на мисли искам да попитам как мога да пре аранжирам една завършена мелодия която звучи много добре в 128 BPM да звучи също толкова добре в съвсем различен стил и темпо ,да кажем 100 BPM . Защото за да добия представа как зчучи въпросната мелодия намалям темпото,но резултатите никак не са добри . Мелодията става бавна,мудна и изобщо не се вписва в цялостната картинка . Знам че това не са знания които се придобиват от 1 тема във форума,но все пак някой все ще може да помогне с насоки от къде да започна най малкото . Благодаря предварително .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.