Jump to content
Българският форум за музиканти

Cangasero

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни

Cangasero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Може. На сайта visiarts.com това нещо се намира върху прибл. 180 лв.
  2. Благодаря, BlueZone! Фактът, че кийборда няма контролери не ме притеснява особено за настоящите ми цели. Оценката ти за динамиката на свирене ми е по-интересна. Вероятно иде реч за т.нар. semi-weighted клавиши, доближаващи усещането при свирене до истинската пиано клавиатура. (Yamaha го наричат hammer-graded, но аз не схващам разликата. Както и да е.) Още един въпрос: към кийборда върви ли Ableton Live Lite софтуер и ако да - имаш ли впечатления от него ? Благодаря ти още веднъж !
  3. Здравейте ! Предполагам, че съм попаднал в правилния форум и се надявам да получа сведения "от извора" ))) Както е видно от заглавието на темата, търся отзиви за продукти на M-Audio, и в частност - за MIDI кийборд Keystation 88es. Интересуват ме всякакви мнения и препоръки. От известно време насам преравям нета на тема синтезатори и кийборди и предвид множество съображения (вкл. и чисто финансови такива) се спрях на гореспоменатата клавиатура. Очаквам Вашите публикации, за което ви благодаря ! Още веднъж - всякакви мнения и съвети ще ми бъдат от полза. Мерси !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.