Jump to content
Българският форум за музиканти

geri2004

newbies
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About geri2004

 • Rank
  Ослушващ се
 1. Още веднъж искам да кажа благодаря на всички, които ми отговориха и специално на Patzo! И да използвам случая да честитя първи март на всички и да пожелая много здраве и много късмет в начинанията! Всичко добро!
 2. @patzo, Много ти благодаря за отговора. Много си прав, че за добри резултати трябват също и опит, и знания. А искам да те питам, тъй като моят лаптоп е с Windows 7 64 bit, дали тези usb карти ще са съвместими и ще работят? И защо при нас, поне от това, което видях в Интернет, гаранцията е само 1 година, а примерно в thomann.de е 3 години? Много странно ми се струва. А ти закупувал ли си нещо от thomann? Просто се чудя и откъде да си закупя микрофона. Благодаря ти! Хубав уикенд и всичко добро от мен! @bulby, Много ти благодаря за това предложение! Всичко добро, Гери
 3. Това, с което разполагам са 250 лв и огромното желание да творя :-)
 4. Човек трябва винаги да се стреми към нещо по-добро, да се развива и да върви напред! :-)
 5. Здравейте от Хасково, искам да попитам за съвет относно микрофон за пеене. Дали можете да ми препоръчате вокален микрофон или USB микрофон (незнам, което е по-добро) за запис на лаптоп в домашна обстановка. Трябва ли задължително да има USB аудио интерфейс с микрофонен предусилвател? Благодаря Ви предварително! Хубав и успешен ден!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.