Jump to content
Българският форум за музиканти

geri2004

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

geri2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Още веднъж искам да кажа благодаря на всички, които ми отговориха и специално на Patzo! И да използвам случая да честитя първи март на всички и да пожелая много здраве и много късмет в начинанията! Всичко добро!
  2. @patzo, Много ти благодаря за отговора. Много си прав, че за добри резултати трябват също и опит, и знания. А искам да те питам, тъй като моят лаптоп е с Windows 7 64 bit, дали тези usb карти ще са съвместими и ще работят? И защо при нас, поне от това, което видях в Интернет, гаранцията е само 1 година, а примерно в thomann.de е 3 години? Много странно ми се струва. А ти закупувал ли си нещо от thomann? Просто се чудя и откъде да си закупя микрофона. Благодаря ти! Хубав уикенд и всичко добро от мен! @bulby, Много ти благодаря за това предложение! Всичко добро, Гери
  3. Това, с което разполагам са 250 лв и огромното желание да творя :-)
  4. Човек трябва винаги да се стреми към нещо по-добро, да се развива и да върви напред! :-)
  5. Здравейте от Хасково, искам да попитам за съвет относно микрофон за пеене. Дали можете да ми препоръчате вокален микрофон или USB микрофон (незнам, което е по-добро) за запис на лаптоп в домашна обстановка. Трябва ли задължително да има USB аудио интерфейс с микрофонен предусилвател? Благодаря Ви предварително! Хубав и успешен ден!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.