Jump to content
Българският форум за музиканти

Dylan_101

Members
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Dylan_101

 • Rank
  We've met before, haven't we?
 • Birthday 04/18/1975

Contact Methods

 • ICQ
  77923528

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Dylan_101

  Фен-клуб Jackson

  Oу, честито! Естет!
 2. Dylan_101

  Фен-клуб Jackson

  Две от мен:
 3. Dylan_101

  Battles Speakers

  Добро сравнение, но далеч не абсолютно изчерпателно. Всеки говорител "разпръсква" звука по различен начин, т.е. има различен тембър в зависимост от ъгъла под който е разположен микрофона спрямо централната му ос. Поради различните геометрии на различните говорители (големина на дъст капа, ъгъл и форма на конуса), оптималният им звук се намира на различно място. А този тест е правен с горе-долу едно положение на микрофоните. Освен това 2 говорителя от един и същ модел, дори излезли един след друг от завода, звучат достатъчно различно. Иначе лично за мен (от личен опит) фаворит е Т75 - притежава сериозен диапазон от звуци и е много лесно да се улови мекото му звучене с микрофон.
 4. Dylan_101

  Metal Grupa Mix

  Първият микс ми хареса най-много. Снера само е маалко силен.
 5. Dylan_101

  Engl+ Attenuator

  Много полезна тема! Като гледам (слушам) има доста сериозен ефект от пауър атенюатора. Въпреки че сам по себе си той е емулатор и, както каза Парни Валяк, кара крайното стъпало да "вижда" по-различен импеданс от този на кабинет без атенюатор. Оттам предполагам идват и част от тоналните разлики при различните настройки на атенюатора. Може би ултимативното сравнение би било между издут кабинет без атенюатор и такъв със, но при ниски звукови нива. Затова обаче трябва студио или репетиционна. А и, предполагам, резултатът би бил различен за различни ампове.
 6. ^ Честито! Би било интересно да се чуе сравнение на запис между леко усилен амп без атенюатор и повече усилен със. При еднакви (горе-долу) изходни звукови нива.
 7. Според мен е отличен микс. Чарът и индивидуалността на един микс е в неидеалността му. Само китарите бих "заострил" малко - +3-4 dB na 6-7 kHz. Но, въпрос на вкус.
 8. Dylan_101

  Лампова глава...

  В микса звучи доста добре, наистина. Малко само ми е прекалено стържещ, което може да се оправи ако му намалиш малко високите от китарата (преди ампа).
 9. За пореден път: ГОЛЕМ СИ!
 10. Dylan_101

  Металургия!

  На мен ми се струва че барабаните са прекалено ревербериращи за тези китари. А и самите китари... лине6 си личи от километри...
 11. Dylan_101

  Lack Of Comprehension

  Ей, в тоя албум толкова гении накуп... Като почнеш от Чък, минеш през синиците и Стив ДиДжорджо и стигнеш до индженера Скот Бърнс. Без който и да е от тях нямаше да е същия. Кавъра е доста добре, на места има малки разминавания. Ако хванеш и sa6tiat за вокали ще стане истинска класика.
 12. Dylan_101

  Garland Custom Combo

  Убийствен амп! Представям си колко вида звук вади с тоя бустер отпред.. Моят звук е крънч + бустер+ eq. Жалко само че е комбо. На Галин - Покрай всичко друго и за приноса му за намаляване на дупката в търговския баланс на БГ
 13. Dylan_101

  Morbid Angel

  Ей, браво, много як кавър си забил. Звука и на китарите и на барабаните се невероятно жив. Липсата на вокал е крещяща обаче!
 14. ^^ Стандартните Celestion V30 мисля че са, не съм проверявал все още.
 15. Новото попълнение към колекцията от кабинети:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.