Jump to content
Българският форум за музиканти

kassad

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

kassad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Обществена Репутация

  1. Дойде ли поръчката-гледам,че го дават срок една седмица.
  2. Браво,момчета и момичета.Идеята я има и лично мен ме докосна.Успех и не се предавайте.
  3. другите още на са узрели да го чуят братко.Звучи им абстрактно.Диез 9 е най-безболезнения доминант.Само диез 5 му съперничи-О дарлинг акорда.Ама пак зависи от стила де
  4. Просто захвани много яко и въобще не се тормози с подобни въпроси.Важно е само едно-ти да напредваш с времето спрямо себе си.Сравнението с други музиканти също е голям тормоз.
  5. http://videoclip.bg/watch/356445 Careless Whisper
  6. http://www.videoclip.bg/watch/356441 Just The Two Of Us
  7. Браво,чудесно звучите.Чакам още акустик.
  8. какъв мундщук и платък използваш
  9. http://www.youtube.com/watch?v=05ILcFDYYGg Само чуйте украшението на 2 52
  10. Благодаря Ви за коментара.Ясно чувам промяна във височината на тона,направо ме побърква.А,иначе наистина не съм свикнал с тембъра,но явно мелодиката не е настроена както трябва.При свирене с бекинг трак задържаните тонове в ниския регистър са ад.
  11. Здравейте,отскоро се захванах с един привидно лесен инструмент-мелодиката.Всичко е ок,до момента ,в който трябва да задържа един тон за повече от половина нота.Според чувствителния ми слух,тона започва да пада неприятно надолу.Това се случва най-много в ниския регистър.Нямам опит в духовите инструменти,помислих си ,че може да е от непостоянната струя въздух или нещо подобно.Пробвах и с вибрато,заклащане на инструмента-не помага. Възможно ли е да е от евтин инструмент-Walther за 70 лв. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.