Jump to content
Българският форум за музиканти

Oliver_

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Oliver_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Благодаря за отговорите, За Behringer не прочетох много добри неща, иначе имат евтини варианти на много ватове в Динакорда... та трябва да намеря баланс някакъв. Нещо за Ориндж можете ли да ми кажете?
  2. Здрасти, можете ли да ми кажете от евтиния ценови диапазон към кои кубета да се насоча - Stagg, Behringer, Cruzer, Cort, Fender и др. Става дума за нещо 15-25 вата за свирене вкъщи. Четох из нета разни мнения и пак не мога да се реша какво да взема.
  3. А има ли значение дали ще го включа в амп за ел китара или в амп за акустична китара след като е адаптер, а не пиезоелемент?
  4. Аха, благодаря. Стори ми се, че е леко тихо просто и понеже не разбирам, реших да питам дали има нужда от стъпало някакво. Така или иначе в момента го пробвам през компютъра и това води ред смущения след себе си, но вади звук Кривоч имаш предвид овърдрайв ли?
  5. Здравейте, линкът към vikiwat с готовият преамп не работи. Аз си купих такъв pickup Можете ли да ми кажете какво да сложа между него и усилвателя?
  6. Здрасти, може да има такава тема, ако има - препратете ме. Интересува ме как мога да си озвуча акустичната китара. Не съм много по техническата част и за това има няколко питания... Китарата е акустична Hohner, с метални струни. Някакъв опционален микрофон ли е по-добре да се сложи или има практика някой майстор да среже тялото и да поставя цялата джаджа извътре? И естестшено ако някой е правил някое от двете неща да даде съвет за марка, цена и т.н. Естествено, че за такова нещо надали ще излезе много кристален звук, аз и не очаквам
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.