Jump to content
Българският форум за музиканти

ronia

Members
 • Content Count

  741
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ronia

 1. та така де - ето го парчето, първото в профила: новото ни творение с гласа на възмутеното, недооценено и вечно недоволно поколение... да не конкретизираме кое от всичките в БГ коментарите са важни и добре дошли, защото не знаем дали да не спрем вече с тия безкрайни миксове... ааре!
 2. Не знам колко пъти вече ми се случва да отида на концерт на световноизвестна група и да не мога да вляза навреме за подгряващото българско изпълнение преди това. Не разбирам защо тези калпави организатори въобще си правят труда да канят българска група, а после... Пестят от прегради, от охрана, от всичко възможно: входовете се затлачват, докато в един момент почваш да се питаш дали въобще ще стигнеш в залата за началото на хедлайнърите. Дори бг-групата да е доволна от хонорарчето си, тя би могла да получи много повече внимание, да бъде видяна в нова светлина от хиляди хора, които са настроени позитивно в този момент, а и нищо чудно преди това да не са я гледали наживо. Не е ли редно такива поводи да се използват в подкрепа на родната музика, вместо да става тъкмо обратното и всеки да си казва, че нищо не е изпуснал - по адрес на българските групи?
 3. ако искате да отговорите с "няма да повярвате, но..." ще трябва да довършите изречението - иначе няма да е гот за останалите, които четат. така че, давайте!
 4. Трябва да си много голям, за да покажеш на публиката в залата с всички възможни средства, че в момента НЕ пееш на живо! Браво на Роб Бърч! ГОЛЯМ е! А тази телевизия какво по-точно си мисли - че истинските звезди ще коленичат пред нейното величие ли, що ли? Умрях си от кеф! Някой друг гледа ли го?
 5. петимата от АВАНСАДОС ви каним да обогатите с присъствието си нашата ВЕЧЕР НА КАУЗАТА: 18 октомври 2008 г. (събота) от 22:00 ч. в Чешки културен център, Раковски 100 (до Театъра на Българската армия) Елате и споделете за какво се борите в този живот. Независимо дали искате да спрете промените в климата или безразборното паркиране по тротоарите на вашата улица - ние ще ви озвучим, за да бъдете чути и (евентуално) да намерите съмишленици. С плащането на входа от 7 лв. си гарантирате участие в развлекателната програма. така звучаха avanzados преди известно време, а в събота ще се чуе разликата
 6. смутни времена, дълбоката провинция, аналогово студио в районното читалище и крещящи жени... леле колко по-смешно щеше да бъде на чужд гръб! в тоя ред на мисли, ето ги мострите: победа без признание big deal (чудо голямо) dad is going to liverpool кажи и умри когато мислех че всички тези смехории са останали безвъзратно в миналото. но все ще се намери някой, който най-добросъвестно да ги изрови от небитието, да ги прехвърли в цифров формат и да ти ги поднесе като изненада за коледа... еми тва беше от нас - старозагорската дамска алтернативна група "сома" - през далечната 1996 г. хайде споделете и вие!
 7. ronia

  Помогнете

  повечето начинаещи певци добавят едно "м" при затварянето на устните в края на думи, окончаващи на гласна. сигурно за това става въпрос?
 8. Боли - не боли, пак ви чакаме! 13 декември (събота) към 22 ч. в Трите уши Ако успеете да намерите входа за заведението, помогнете и на другите! Как един човек може да се сдобие с естествен слънчев загар за отрицателно време, без да мисли за последствията; как преглъща разочарованията от особеностите на съвместния живот и/или работното си място; какво значи "лъжица за твоята уста"; кога "Фейсбук" започва да ви лази по нервите - тези и много други нефатални теми ще звучат като фон на съботния ни купон. Носете си новите дрехи, джипиесите и личните карти, за да няма после хър-мър Вътре ще ви очакват на висок градус цяла дузина Авансадоси и Риспонзи.
 9. ronia

  Група "Секта"

  Група Секта в Тукана Досущ като природното бедствие, нарушило спокойствието на столичани вечерта на 15 ноември, група Секта ще всее сериозен смут в самодоволните музикални среди у нас. Сеизмологичната карта на досега стабилния район на безкритичност и слепота ще се измени коренно. Шепа късметлии снощи имаха привилегията да почувстват с всички свои сетива смазващата сила на урагана, който даде ясен знак, че въобще не се шегува. Освен в паузите
 10. Да, обаче в оная тема и дума не става за начина на живот и редовното спортуване, благодарение на които драстично се намалява зависимостта от всякакви други средства за поддържане на гласа здрав.
 11. ronia

  Какво четете?

  Краят на рекламата (такава, каквато я познаваме) на Серджо Зийман. Чета я бавно и постоянно се изкушавам да водя разни записки.
 12. пичът си Е хеликоптер но предпочита да пее, а не да се преструва...
 13. вода, дъвка и неограничено количество простотийки с персонала
 14. ronia

  Response!

  О-о йе-а! Ю пийпъл рок! Браво на тая банда бееей! Страхотни сте - и звук, и излъчване, и бисовете нямат равни. Казах ти, Ели - на Калин страшно му отива да пее на италиански Даже се чудех във връзка с програмата ви... абе и без това отдавна не съм ходила във Варна - вече почва да ми домъчнява за Северното Черноморие...
 15. Не бе - ти си се упражнявай. Аз за ПиАра говорех. То не се търпи вече. За какво му плащаме, след като офтопикът върши къде-къде по-добра работа, при това без пари
 16. ronia

  Вашите текстове

  Утре ще кажа "не". Утре ще се сбогувам и прощавам. Утре кажа "не". Утре. Обещавам. Но преди това... Утре ще се предам. Утре ще се наместя в коловоза. Утре ще се предам. Утре. Не е много сложно. Но преди това ще си взема онова, за което съм дошла. Не искам себе си да лъжа. Ще си взема онова, за което съм дошла. Това е едно успешно реализирано текстче
 17. Всичко хубаво с групата, само тоя ПиАр плаче за уволнение... Гаф след гаф
 18. Вълнуващо, нали?
 19. Йоце брато - тя сваля теб, не ми я прехвърляй моля ти се!
 20. Е изсирете някое кавърче да се изкефят хората... Прауд Мери, едно друго Ние на тоя мит не вярваме. Има хора, дето винаги се кефят на нещо... ъъъ... "друго". Тъй че отдавна гледаме ние да се кефим и да сме заразни, толкова. Пък и много добре знаем какво правим. Житейски опит, кво да се прави. Дай боже всекиму.
 21. Значи понеже стана някаква инфекция миналият път и Вечерта на каузата се оказа една кауза пердута... ...каним ви на друго място да си направим една Вечер на непорасналите: в Клуб "3 уши" на 6 ноември 2008 (четвъртък) от около 21:30 ч. на по една дяволия... поне Ще празнуваме каквото има за празнуване (Yesss, we can!) и ще обърнем малко внимание на децата в себе си, за да не ни държат будни по цели нощи. И тъй нататък. През охраната в това заведение (както всички отлично знаят) се минава с ЛК, пълен непукизъм и поне 3 кинта. Предупредени сте. Можете да заповядате!
 22. Ей-тва страшно ми хареса! Абе подразбира се - обаче си е ОгрОмен пропуск в оформянето на анкетата!
 23. ^ учудвам се, че чак сега излезе този отговор!
 24. кат се почне от петъка още...
 25. vhcs, направо ти завиждам за следконцертията. единствената картинка, която изниква в главата ми за времето след края на свирнята, е тази: безкрайно събиране на апаратурата, редене, висене, чакане всички да се натоварим по колите, после да се извозим и така... ето защо анкетата ми не е за тази част от преживяването но ти можеш да си направиш и такава.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.