Jump to content
Българският форум за музиканти

Bloody_Sabbath

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bloody_Sabbath

  • Рожден ден 07/03/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Bloody_Sabbath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Естествено-няма друг като бай Ози! :inlove: Той е определено най-велик в бизнеса-няма такъв вокал просто. От по-новинките-Таря от Найтуиш има божествен глас,или поне така си мислех,докато не чух басиста-Марко... Е*ати човека! Той изби рибата с ластик с тва звучене стил ранна Металика. Браво на детето! Иначе се възхищавам и на вокалистката на Арк Енеми. Браво,Анджи,майстор си!
  2. Йей! Намерихме се и в тоя форум!!!!!!!!
  3. Абе аз лично отдавна не съм се разпявала като хората ама пък това досега не ми се е отразило на пеенето/шибан късметлия съм си в това отношение /.Пия си,пуша си,не правя упражнения,но когато наистина ми трябва бързо да влезна във форма,почвам с некоя много ниска и много гърлена песен-така прочиствам гърлото и същевременно загрявам гласните връзки,без да ги напрягам.Много е хитро ,баба ми ме научи на много такива.Например-половин час преди да пееш на нещо важно-не се яде нищо и НЕ СЕ ПЕЕ!!!!!Във всеки случай не преди последната репетиция.
  4. Баба ми е пенсиониран даскал по музика.Умря от кеф като преди две години й се оказа че мога да пея и то доста добре.Тя твърди /и не приема друго мнение по въпроса/ че съм сопран отвсякъде,ама се е случвало да мога да изкарам и много ниски тонове от себе си.А пък ако ме чуете как говоря просто ще ви се запечатам в съзнанието като алт.Хората които са ме чували само да говоря могат да ви кажат че съм дори бас-баритон .Ама аз съм си сопран до доказване на противното.
  5. Мерси на всички. Момиче съм. Охо и тук си намерих сродна душа. Суперско! Изкефих се мн ясно,макар че не можах да отида Ама нищо-ще ходя в каварна това лято та ще си компенсирам! :guitar:
  6. О, Буда! Вие ми разбихте детските мечти! /Аз съм само на 16 вске пак/. Още си падам леко идеалист. Искам само една добра група която да ме научи да уцелвам до стотната тона /защото четвърт тоновете още леко ми куцат,срам ме е да си призная/, да ми дадат да си пея с тях и по възможност да пиша текстовете или нещо такова. Не искам дори парите-прекалено съм безотговорна спрямо финанси,само едни двеста лв на месец,прилично жилище/без хлебарки плс/и да пея. Много да пея!!!!!!!! благодаря за вниманието!
  7. 1)nickname:Bloody_Sabbath 2)Възраст:16 горе-долу/по-скоро долу ама още раста/ 3)Образование:може да се каже,ама аз предпочитам бирата 4)Вашият инструмент/и:еми засега свиря на себе си/с гласа де/ ама по-нататък искам да се науча да свиря на китара :guitar: 5)Предпочитан музикален стил:всякакъв метъл,понякога пънк 6)Вашият вдъхновител:Ози Озбърн и Николай Колев/не питайте/ 7)Досегашни (не)реализирани проекти:нещо като пънк песен записана на телефон на полу-италиански полу-английски с бг моменти с все още нереализирана група от сардиния/даже си нямат и име/ 8)Странични интереси:това може ли да го изтълкувам като Вредни навици? пушене,пиене,бой,храна... 9)В кратце(или с две думи за вас самите): нямам какво да ви се правя на скромна:метъл,кик-боксьор,лирико-драматичен сопран,писател/уви още не реализиран/ и любител на безцелното шматкане. стига ви толкова
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.