Jump to content
Българският форум за музиканти

Bringara

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bringara

  1. Свирил сьм на класи4еска китара 1 година(успоредно с електри4еската) и не6то не ми допадна много вапреки 4е има стра6но голяма полза от нея.А ина4е някаде про4етох 4е нямало вибрато и такива газариики в нея - то просто самият стил и на4ин на мислене е коренно разли4ен и докато такижа работи по4ти отиьстват, ви6 колко много се използват басовите струни и ми кажи каде на електри4еската се използват толкова 4есто А ина4е това 4е акусти4ната кита,ра вади наи готиният звук според мен е прекалено абстрактно - много хора,много мнения.Според мен не зависи толкова от звука колкото от теку6тата хармония, но си мисля 4е ни6то не може да се сравнява с един delay + drive
  2. Скоро докопах едно Скуайърче,звукът на което е доста приличен.Проблемът е че е малко поочукан и тук таме е паднала боята,а пък самата китара е бяла и не е приятно да е така на черни точки.Та вапросът ми е може ли някой да ме упъти как да ги отстраня - чрез лакиране на ново ли или нещо подобно и ако е чрез лакиране - как става номерът.Мерси предварително.
  3. незнам аз ли нещо съм грешка,но там намерих само модели на Peavey и Yamaha.има ли някое сайтче примерно за Jackson,Ibanez,Squre Fender?
  4. Bringara

    Цени на китари

    искам да попитам има ли някакво сайтче на динакорд или някой друг музикален магазин,в който да пише цените на повечето модели китари,обаче да са в лв.,че си намерих няколко чуждестранни,но на тях нямам вяра. П.С.по принцип бих проверил в музикалният,но преди малко е затворил,а много ме интересува цената на едни моделчета П.П.С предварително благодаря
  5. а случайоно някой да може да ми каже от каде в нет-а мога да драпна тази или подобна книжка че тука по плевенските книжарнички направо ме направиха на луд.
  6. edgecrusher прав си да ти кажа.това просто го вмъкнах по инерция,защото същата вечер,когато постнах мнението си бяхме водили един спор с приятели относно "комерса"
  7. На мен лябимият ми китарист е Petrucci от Dream Theater.Малко е комерсиален но затова пъ е много як.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.