Jump to content
Българският форум за музиканти

DetermIneD

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DetermIneD

  • Рожден ден 01/23/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    Schecter Diamond Damien 7

Contact Methods

  • AIM
    lud
  • Website URL
    http://www.myspace.com/lakeofflamesband
  • ICQ
    345612083
  • Yahoo
    silver4o

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stara Zagora
  • Interests
    composing music

DetermIneD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. DetermIneD

    Lake of Flames - Path

    Благодаря на всички за мненията. За негативните също. Звука наистина не е най-доброто на което сме способни, но за домашен запис и моите скромни миксиращи умения смятам, че е добро начало. Следващите неща ще са доста по-добри За гащите на басиста - без коментар Той си е чешит. Барабаните са дигитални, както всички са разбрали, така, че и там ще има градация. Благодаря отново. Наздраве !
  2. DetermIneD

    Lake of Flames - Path

    Ето едно съвсем прясно видео на нашата група. Първи опит ни е, така че не бъдете много критични
  3. За Schecter с двете ръце. Звучат винаги разпознаващо и специфично. Някой модели звучат малко мътно, но други са блестящи. Стоковите им адаптери, освен EMG-тата са кофти. Обаче за човек, който обича инструмента да е масивен и къртещ - това си е марката.. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1149714_663176920377677_1779725857_o.jpg - мечтичката ми.
  4. Здрасти интересувам се от кубенцето все още ли се продава :)

  5. DetermIneD

    Freeamp

    Guitar Rig 3 ще ти свърши същата работа.А вътре има всичко: от ампове,ефекти,кабинетни симулации и колони до педалиера,каквато търсиш. Поздрави
  6. Най-добре ползвай друга програма за запис,с помощта на която се отваря Guitar Rig. Аз лично ползвам Sonar 6.Записваш на аудио трак,след това си отваряш Рига като ефект и слушаш.Може и директно да го отвориш, но ще ти тежи доста ако пуснеш всички писти.Като ползваш Рига си заглуши звуците на микрофона на Playback - а, за да се чува само през Сонар-а, а не през двете места.А ако има пращене отново си провери всичко по възходяща градация: китара,кабели,изходи,входове и т.н. Ще намериш решение на проблема. Поздрави.
  7. DetermIneD

    Въпросче

    Cool edit pro .Лека и удобна програма с опций за записване на писти.Има вградени ефекти,включително и премахване на шум,ако има.Двойката на мен лично ми е по-удобна.С ограничени възможности е, но се прави приличен запис в реално време, като няма латенция.
  8. С двете ръце съм за Reason също.Има цял диск с най-различните симфонични инструменти,а е що-годе лека от към изисквания.Резултатите с нея са наистина задоволитени.Ползвам я от около 5 години и ми върши много добра работа
  9. Cool edit Pro е един от най-добрите редактори за мен.За шум, за изравняване на ниво и рязане и снаждане е супер.Прост интерфейс и реален звук... Поздрави.
  10. Изтегли си Propellerhead Reason.Има го в почти всички тракери.Има хиляди приложения за него(Refills),както и обяснителни филми(Tutorials).Отделно има много звуци вътре.А може да си изтеглиш такива и да ги сложиш вътре с опции за темпо и смяна на тоналности.Може да ти свършат работа. Успех P.S: Недогледах темата.Съжалявам. За слагане на текст,който да ти говори, същата работа върши и Fruity loops.
  11. Пробвай да запишеш пистите на фрути лупса отделно.Като ги еспортнеш в аудио,можеш да ги прехвърлиш на писти в Кюбейс.Макар че аз съм ползвал ФЛ доста с Кюбейс и не съм срещал подобен проблем.Порови се в настройките и виж дали има разминаване или несъвместимост Поздрави.
  12. Благодаря на всички,които писаха.. Искам само да допълня че "демпване" е избягването на каквато и да е акустика, така че имам нужда от материали, които поглъщат звука и същевремнно не го отразяват.Има ли нещо такова,което да е на сносна цена и да върши работа,дори и да не е на 100%.. Благодаря отново.
  13. Искам вариант за ДЕМПВАНЕ на помещение..Тоест избягване на всякакъв вид акустика..Гардероби вече имам,а в спалнята няма нужда за изолаций даже обратното за да се радват ушите на комшийте И все пак сериозни отговори,моля..
  14. Въпроса ми е какви материали да използвам за да демпвам помещение с размери: д - 5м, ш - 4м, в - 3м. Благодаря предварително..
  15. zdr,blagodarq za infoto.6te ti kaja na kraq na meseca.ako sy6tevremenno nqkoi ti dade oferta ne se syobrazqvai s men.ako ne si go dal dotogava,6te go vzema zadyljitelno.pozdravi

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.