Jump to content
Българският форум за музиканти

Liquid

Members
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Liquid

  • Рожден ден 03/13/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.reverbnation.com/bzebrothers
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Liquid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Обществена Репутация

  1. Барабанистът трябва да свири нещата както ще ги изпълнява на концерт. Силните части трябва да са силни, тихите - тихи. Спомена, че свирите траш. Ами супер, аз не знам някой траш барабанист да ги гали барабаните, за да можело да се "чува китаристът с малкото кубе". Инвестирай в нещо стабилно с повечко headroom и high-gain саунд и ще си доволен. 15 вата лампа сигурно ще надвика тупанджията, но едва ли е звукът, който търсиш. Успех!
  2. Този вокал не е олдскул, пичове, буииии пеенето не е от Флорида
  3. Интересно съществува ли възможността да си е имитация на PRS 25th Anniversary, ама да не е лошо като за китара за 700$ (което си е среден клас). Бих искал да пробвам такава П.С. Стаг за над 500 лева е престъпление срещу човечеството.
  4. Да не е на един Кольо тоя престиж? Страхотна китара!
  5. Liquid

    Gibson или Epiphone

    Впрочем днес имах възможност да изпробвам един ЛП Студио на Гибсън - саунд - страхотен, направо сама свири, но това което ме разби беше, че тази китара (1200 евро в магазина) имаше дефект, който и китара за 200 евро да има, пак е непростимо! Нъта очевидно не беше добре направен и 4 струна изскачаше, и то не при много напъване, а при най-обикновен бенд! Сигурно може да се "пилне", ама ако си дал толкова пари - пак ли до DIY трябва да се опира? Саундът беше супер, това не го отричам Трябва да се избира на място!
  6. Liquid

    Gibson или Epiphone

    ^ Чел съм на доста места (да се върнем към темата), че на Гибсън качествения контрол бил много зле и дори и високите серии страдали от дефекти и не можели да се сравняват с Гибсъните от "онова време". То е ясно, че всеки пести от материали, труд и всичко останало, но въпросът е дали по-бюджетните Гибсъни отвяват всичко друго в ценовия клас (на съответния тип китари разбира се).
  7. Liquid

    Gibson или Epiphone

    Въпрос на вкус, ве Клептън хипарските години си свири на SG, но след това минава твърдо и почти 100% само на Страт
  8. Жестоко, жестоко искам такава!
  9. Някой чул ли е класически усилвател (не 5 вата въшка, ами например JTM45 или AC30) усилен на макс?
  10. Ахахахахахахахах, това е нереално :D Аз винаги съм си мислел, че не е за пари, а от да го наречем "чувство за хумор" , но си личи действие и в тази насока. Всеки прави каквото си иска. За един такъв като него, който е металист, но не се крие, че му е на сърце и чалгата, има по 10 дето като ги питаш са най-трю от всички и пазят рока в България и какво ли още не, а на пияна глава се катерят по масите . Поне е откровен човека.
  11. Ама как се кефи като почва солото, а?
  12. Аааа, не знам. Аз вече съм решил какво ще ги правя, топката е в чичо Dean
  13. Ко ше ги прави печелившия 7 китари, хахаха
  14. бах тез лайн6, много добре звучи тая играчка
  15. Фендерският басс - в отговор на чешкото машиностроене . Всъщност Басс VІ е отговор на Гибсънския 6-струнен. Няма ли някой нещо подобно из форума, би било интересно да се чуе/види
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.