Jump to content
Българският форум за музиканти

anonymized_2157

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно anonymized_2157

  • Рожден ден 02/01/1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

anonymized_2157's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. За Drop C става дума. Да, и аз си мислех да е нещо от сорта на .055 - .115 . Защото и във линка за DDT bass strings пише за 4 струнен бас heavy: .055 - .115 . Благодаря ви много! Ще разгледам комплектите. Иначе чух добри отзиви за ротосаунд струните. Един познат хич не е доволен от тона който оставят ърни бол и много бързо овяхвали... Ще видим какво ще взема. Поздрави и наздраве!
  2. А аз бих искал да попитам за 4 струнен бас какво ще препоръчате. Свирим в ДО, обаче стандартните ми струни - .045 - .105 малко шляпат... Добре де - много Та споделете от опит колко дебели струни да си сложа, които грифът да ги издържи и да звучат добре. Ако кажете и някоя марка, ще съм благодарен.
  3. Благодаря за сайтчето. Само да имаше и избор на английски език, щеше да е супер Поне аз не видях, де. Иначе за срещата - имам матура в неделя и ми е малко тегаво, но може би ще дойда. Дано някой донесе някой и друг Warwick да видим за какво иде реч. Прочетох, че нямало значение нивото на басистите, така че поне да не ме е срам, щото не съм кой знае колко добър. Поздрави и най-вероятно до тогава!
  4. Значи има избор. Ще се ходи. Ако споделиш адрес и име на магазините в Гърция и в Истанбул ще съм ти много благодарен!
  5. Всъщност мислех да го взема на изплащане баса. Иначе за саунда. Като казвате, че е специфичен, това значи ли примерно, че може би няма да звучи добре за мен (защото свиря главно hardcore)? На мен лично ми хареса как звучи и мисля, че е добро. Относно самия бас - реших да не го взимам. Колкото и да е запазен, щом чисто нов излиза малко по-скъп, по-скоро бих го купил чисто нов. Но тук в България никой не внася Warwick и се чудя като ми минат изпитите и т.н. дали да не се метна до Германия. Освен ако примерно в Гърция или Сърбия не вкарват Warwick. Някой да има информация? Какво ще кажете по въпроса? Edit: Благодаря на всички за изчерпателните мнения. Помогнахте! Наздраве!
  6. anonymized_2157

    Warwick Vs. Ibanez

    Имам няколко въпроса. Обикалям да си търся нов бас. Искам нещо с плътен и здрав звук. 5 струнно. В един магазин попаднах на следните неща, които ми хванаха окото (и ухото също): Warwick Thumb Bolt-on, 5 string - на втора ръка - 2400 лева. и Ibanez SR305, 5 string - чисто нов - 730 лева. И двете си имат предимствата. Warwick-а е с доста по-плътен звук. Супер запазен. Като гледам цената, сигурно ще кажете, че няма какво да им се сравнява, защото Ibanez-а е от евтините и е по като за начинаещи, но все едно - да чуем. Мечта ми е да свиря на Warwick, а като чух този направо ми напълни душата. Искам да чуя като цяло също мнението ви за Warwick-ците като фирма, като басове и като качество. Иначе - ако някой има добра оферта за запазен бас на втора ръка, да пише направо. Ако има и снимки ще е супер. И още един въпрос - по-оферта ли ще ми е да отида до Германия и да си купя от там Warwick, ако попадна на нещо добро, което да си заслужава парите. Поздрави!
  7. anonymized_2157

    Бас Орфей

    Ето снимки на моя Орфей, Overdrive, да не би твоя да е такъв, щом го няма в сайта? Орфей I Орфей II Oрфей III
  8. anonymized_2157

    Нов бас

    Ходих да го погледна този Squier by Fender MB-5 бас. Според мен е много повече от който и да е Stagg. Няма какво да си говорим повече - ако ти харесва и ако най-вече ти е удобен - взимай го! Поздрави!
  9. anonymized_2157

    Бас Орфей

    Мне... Май са Орфей. Моя стария бас е Орфей и грифа му тежи повече от тялото щото то е кухо Един такъв много ръмбав такъв... Утре ше взема да го снимам и да видим дали за това става дума
  10. anonymized_2157

    Нов бас

    Squier MB-5 Bass-а трябва да го пробвам за да видя за какво става дума. На мен лично ми допа MB-4 версията със един двоен адаптер, един единичен и 4 струни. За Stagg няма да говоря, защото не съм пробвал много техни басове и не мога да изразя мнение... Поздрави и късмет със купуването на нов инструмент!
  11. Оф, пу да му се невиди... Забравих ад спомена, че ми трябва за бас китара powertab таблатурата...
  12. От доста време търся powertab таблатура за Sepultura - Roots Bloody Roots и така и не намерих никъде. Ако някой има или знае от къде да си сваля, нека даде линкче, pls! Благодаря предварително! Наздраве!
  13. Мерси, братле! Ще търся Pariah другаде.
  14. Трябват ми бас таблатури за Power Tab Editor на Lamb of God. За песните: Black Label Now You've Got Something To Die For Ruin Pariah Мисля че има не само за китари, но и за басове таблатури за Power Tab Editor, щото преди време имах от някъде една такава таблатура за бас на Hatebreed. Моля ви, помогнете! Трябват ми спешно!
  15. А някой ако каже и случайно ако знае от де може да си дръпна некфи такива... Ще е перфектно!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.