Jump to content
Българският форум за музиканти

Petar.Ivanov

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Petar.Ivanov

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Varna

Contact Methods

 • Skype
  dark_princ3666
 1. Petar.Ivanov

  Help

  Амии оправи се проблема, явно нещо от времето се е поразбутала.. надявам се в бъдеще да няма пак проблеми, но няма как, то времето си се мени. Както и да е.. явно проблема е от топлото/студеното. Благодаря все пак на всички които се отзоваха!
 2. Petar.Ivanov

  Help

  Китарата е от поне 2-3 години, естествено свалял съм я примерно като си взема нови струни вдигам на Ми и след това най-много Drop D ии като цяло това е за смъкването (веднъж да съм я смъквал на Drop C). За китарата - Stagg l250, старичка е, взех я от www.musicworld.bg . Добра работа ми е вършила до сега, и изведнъж, буквално от вчера (вчера си свирих, всичко нормално), днес хващам и ми направи впечатление, че нещо не е наред.. Може да е нещо от времето, защото малко беше отворен прозореца (не че тя е до прозореца, но стаята захладня) после беше на топло... та може нещо да се е поогънала.. Никога не е била на лютиер, тя даже както я взех струните не бяха чистички, което ме навежда на мисълта,че дълго е стояла в склада.. Може да съм се понабутал като съм я взел, но мога да кажа, че съм доволен от това което имам.
 3. Petar.Ivanov

  Help

  Добре, doviciozo, вдигнах я до край от бриджа и се поуспокоиха нещата, но все още го има тоя "ефект"..(естествено в по-малко количество). Какво още мога да направя, Как да оправя позицията след 12 прагче?
 4. Petar.Ivanov

  Help

  Какво по дяволите се случва с 12-тото прагче на най-дебелата ми струна(1вата)!? Според мен, до колкото успях да вдяна е някакъв вид fuzz/buzz нещо подобно, не го разбрах както трябва.. Таа.. вижте за какво става въпрос: https://soundcloud.com/user916216177/buzz-guitar Никаква идея нямам как всъщност да го оправя.. Моля за помощ!
 5. Petar.Ivanov

  Нещо ново

  Това са снимките от синтезатора. Пътеките там са разядени и се опитах да направя някаква връзка там. Проблема е точно в началото на самото копче където трябва да е, Началото на пътеката. Бях чувал, че има някаква смес от графит ли какво беше, не си спомням, която е точно за такъв тип връзки. Ако някой знае нещо по въпроса нека да пише. П.С. Това е само една от двете платки от целия синтезатор. В тази специално не работи един клавиш (сол диез - деветия клавиш).
 6. Petar.Ivanov

  Нещо ново

  Ок, но ще отнеме малко време да го отворя та да го снимам.. трябват ми поне 3-4 часа, а нямам особено много време. Веднага щом се освободя се заемам с това!
 7. Така.. имам един стар синтезатор Casio ( https://ccrma.stanford.edu/~atrumm/253/images/ct770.jpg ) ии щом пиша тук, логично, че има проблем. Та.. така се случи, че претърпя една злополука и някои клавиши не работят. Като го отворих се оказа, че някои пътечки са разядени.. ( не питайте как ). Та се чудех, ако има някакъв вариант да мога да ги обработя така, че да се чуват въпросните клавиши.. Попринцип ще го ползвам главно като MIDI устройство вързано към PC..не че е от голямо значение. Надявам се някой някак си да ми помогне по някакъв начин. Ако има въпроси за доуточняване, аз съм тук.
 8. Благодаря за бързия отзив.. Ще имам в предвид мнението ви! Още един път - благодаря!
 9. Въпрос относно марка и модел китара..и по-точно DA CAPO SW-201 CEQ BK.. Намерих една такава в продавалник-а за 99лв. Не мога да пусна линк.. администраторите не разрешават!..Че въпроса ми е дали някой е имал такава китара, отзиви, нещо, каквото и да е. Просто досега не бях чувал за тази марка, а искам да си взема някаква по-евтина акустична китара, защото стана гаф с предната.. оказа се, че не била акустична а класическа, и металните струни не можа да ги понесе и стана лъкообразна..ама кой да знае.. Та, ако някой знае нещо по въпроса за тази марка .. моля да се включи! Благодаря предварително!
 10. Petar.Ivanov

  Für Elise - Metal cover

  Такаа... в общи линии това е един от първите ми кавъри които направих. Всъщност този е от преди 2 години и естествено не е доизпипан и си има своите грешки, но като за момче на 14 години (тогава) предполагам, че е добро. Използвах MIDI синтезатор и китара..използвах програмата SONAR X1 Producer за записването и миксирането. Ами.. това е ако имате въпроси.. питайте надявам се да ви хареса. Не бъдете груби към грешките направени по време на записването.. все пак тогава не бях свирил на пиано, може би от около 2-3 години , а и не бях толкова напреднал с миксирането на траковете. https://soundcloud.com/user916216177/fur-elize-metal-cover
 11. Petar.Ivanov

  Vivaldi - Storm & Malmsteen style...))

  ооооооооооооооооо :godbless: :surprise: много луд!!!
 12. Много добър!.. Имаш и готин глас! Продължавай все така!
 13. Petar.Ivanov

  Reverb?

  Е след китарата няма ли да го изкарва като чист китарен звук с ехо ефект? Аз поне за това си мисля.
 14. Petar.Ivanov

  Reverb?

  Остави.. май ще трябва да си го купувам ефекта.. няма да мога да си го измайсторя.. то аз обърнах целия интернет има някакви схеми, чиито интегрални схеми сигурно се правят само и единствено за производителя.. така, че моята работа няма да стане
 15. Petar.Ivanov

  Reverb?

  Мерси все пак че някой е изпратил схема но това е за Delay. Аз имам този ефект но ми трябва нещо от този род: . Ако случайно намериш някакъв такъв ефект..нали, говорим без да се купува наготово ами схема.. ще съм благодарен.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.