Jump to content
Българският форум за музиканти

Теодор Митев

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About Теодор Митев

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 04/06/1994

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара.

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  tedo211

Recent Profile Visitors

545 profile views
 1. Теодор Митев

  Трибют на AIC

  Здравей. Не съм от София, не съм и чак толкоз за акустичното, но харесвам AIC. Китарист съм. Ако искаш, може да опитаме нещо. Пусни ми едно лично съобщение и ще се разберем.
 2. Здравейте. Търсим барабанист и вокалист за Метъл група. Групите, които се свирят са от рода на: Metallica, Megadeth, Pantera, Alice in Chains, Black Sabbath, Gojira, Iron Maiden и други. Контакт
 3. Теодор Митев

  Помощ: проблем със счупен болт

  Благодаря. Сайта съм го разглеждал, в него го няма, но сега ще им звънна да ги попитам какво може да се направи по въпроса.
 4. Теодор Митев

  Помощ: проблем със счупен болт

  Благодаря, но София ми идва доста далеч. Как мога да се свържа с Томан? Някой може ли да ми даде нещо да осъществя контакт?
 5. Теодор Митев

  Помощ: проблем със счупен болт

  Допълнителни снимки от здравият болт. http://imageshack.us/a/img19/3828/dsc01312.png http://imageshack.us/a/img703/3686/dsc01302p.png http://imageshack.us/a/img837/2295/dsc01292.png
 6. Здравейте. Имам един проблем, който ми е труден да реша. При натягане на болта на Floyd Rose-a, се счупи главата на половина. Нужен ми е такъв болт с който да го заменя. Китарата ми е ESP LTD KH-202 с лицензиран Floyd Rose. Не съм сигурен какъв точно е болта, но мисля че е Schaller 388001 (Хромиран). Ако някой знае от къде се намират, моля да каже.
 7. Теодор Митев

  tabs

  Аз те съветвам да си намериш уроци на Lick Library. Най-лесно можеш да научиш песни с тяхна помощ. Аз уча AC/DC и мога да кажа, че техните уроци са доста добри. А за табулации, винаги можеш да погледнеш 1-2 табулации за по-ясна представа как се свири песента.
 8. Теодор Митев

  Guitar Pro

  Инсталирах си програмата, но когато я пусна ми изписва "GuitarPro.exe спря да работи". Някой да знае решение за този проблем?
 9. Със времето ще свикнеш и сам да си я настройваш по слух. Аз например познавам кога е в строй и кога не е когато изсвиря един G5 Chord (по стандартният строй (1.e, 2.B, 3.G, 4.D, 5.A, 6.E).
 10. Теодор Митев

  Помощ за Китара

  Ами, има адаптори за такъв жак като на китарата към обикновен аудио жак, но не е за препоръчване да я вързваш към компютъра, защото до колкото съм чувал, може да ти изгори звуковата карта. Има китари с USB връзка, можеш да си вземеш такава.
 11. Теодор Митев

  Търся табулация за китара

  Мерси, ще се опитам да я науча.
 12. Теодор Митев

  Търся табулация за китара

  Здравейте, някой от вас да знае откъде мога да намеря урок или някоя табулация на песента "This house is on fire" на AC/DC? За тази песен няма урок, а и добра табулация не намерих. До колкото знам е изпълнявана само на 1 турне - на албума "Flick of the switch". Песента ми харесва и затова искам да се науча да я свиря. Но тъй като нямам опит с китарата (много) ще ми е трудно сам да си намеря начин как да я свиря. Ако някой знае нещо с което да ми помогне, моля да пише.
 13. Теодор Митев

  Jamtracks през кубето.

  Ще опитам, ако не стане ще карам през уредбата.
 14. Теодор Митев

  Jamtracks през кубето.

  Здравейте, искам да ви попитам как мога да си пусна от компютъра Jamtracks, които съм си свалил, през кубето? Имам кабел и адаптор за да направя връзката. Включвам китарата на входа „High“, връзката с компютъра на входа „Low“. Проблема е че като пусна Distortion, в случая сменям от 1-ви на 2-ри канал, това дава ефект и на музиката от компютъра (което се очакваше). Моят въпрос към вас е - Как мога да си пусна музика за фон през кубето и да свиря с китарата едновременно. Кубето ми има 2 входа отпред „High“ и „Low“, копче за смяна на 2 канала (1-Clean, 2-Distortion). Отзад има още 3 входове/изходи, които не съм ползвал още 1-Foot switch/Ch. select , 2 - Efects loop/return, 3 - Efects loop/send.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.