Jump to content
Българският форум за музиканти

lileu

Members
  • Мнения

    161
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lileu

  • Рожден ден 07/23/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани, бас

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/lileulileu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Последни посетители

3687 профилни разглеждания

lileu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Обществена Репутация

  1. Аз съм напълно самоук. Научих се да свиря копирайки различни барабанисти ритми и преходи, които ми харесва как звучат. Ако имаш ухо и различаваш каса, барабанче и чинели в записите на групите, смело слушай и каквото ти хареса, се опитвай да го изучиш. За техники за ръце, ролове, форшлази, парадидли и т.н., ползвай интернет. Има много клипчета за т.н. drum rudiments... те служат за маршови пиеси, преходи, импровизации и т.н. Ако имаш въпроси, пиши смело на lileu@abv.bg
  2. Май се получи тъпо така... нали темата е "хайде да се видим"!! Модераторите могат да изтрият поста, ако преценят, че не отговаря на условията на форума!
  3. Нов микс от мен: http://www.youtube.com/watch?v=24CCbfFjCVQ
  4. Една Импровизация: За съжаление не влизам в кадър:
  5. Какви възможности имаш, само ти си знаеш... Никой не знае дали можеш да направиш прозрачна кабина, която да е добре звукоизолирана... (ако си сръчен, може и да можеш) (шегичка) Най-важното е да си изясниш следното: репетиционна, студио или завряни барабани ще правиш? Или пък и трите заедно? Или само двете? И на мен ми стана сложно вече....
  6. ... просто глейте за ко стаа ??? Мартин демонстрира изключително ниво на връзка с инструмента... той сякаш диша през него с пълния контрол над физическата си емоция... в същото време е въздържан и мъдър, но остава строго изискан и подреден.... жестоко изпълнение просто! това си е висш пилотаж на изживяване... ЕВАЛА на Мартин!
  7. Човекът казва много истински неща. Най-вече е много интересно, защото той самият не е барабанист, а е световноизвестен пианист, та мисля, че ще ви е интересно какво мисли за барабанистите момчето... Приятно гледане!
  8. Интересно е тези малки дечица с какъв размер палки свирят... и се замислям, че това би било наистина полезно за някои типове техники на свирене... Интересен подход! Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.