Jump to content
Българският форум за музиканти

themtrx

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано, акордеон, китара

themtrx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Благодаря ти Evtim. Изключително изчерпателен отговор. Като натисна струна едновременно на 1-во и 12-то прагче , на 6-то прагче има съвсем малко разстояние, наистина колкото за лист хартия. Аз си мисля, че е по-скоро магаренцето, защото на 1-во прагче разстоянието е много малко и расте все повече, като на 20-то(последното) е най-голямо. За телефона на Диката, не съм сигурен. Може да го е сменил откакто моят познат е ползвал услугите му, но дава свободно. Baby Thomas струните са същите, с които беше китарата в магазина.Не съм ги сменял.
  2. Здравейте. Прегледах няколко теми подобни на моята, но нито една не решава проблема ми. Ако случайно се повтарям, моля да ме извините. Купих китара преди няколко месеца. Грабна ме още щом я видях в магазина. От евтините 200 лв. , но толкова можех да си позволя. Проблемът е, че струните са доста високи към средата и края на грифа. Приятел, който разбира повечко от китари потвърди това и каза, че само се мъча на тези струни. Направил съм няколко снимки. http://imgur.com/a/Hr1r6 Имам едно шестограмче, което ми дадоха с китарата да се регулира грифът, но не смея да пипам. http://i.imgur.com/auioA2u.jpg Може ли да се оправят струните или са ме прецакали жестоко? Познат ми беше дал телефон на лютиер. Звънях няколко пъти, но никой не ми вдигна. Мисля, че името му беше Динко, или Диката. А забравих да кажа, от Пловдив съм. Ако проблемът може да се реши, може ли да ми препоръчате лютиер? Дали ще е скъпа поправката? Заслужава ли си или да продължавам да стискам зъби докато свиря
  3. Извинете обърках раздела
  4. Благодря много, ще ги пробвам и 3-те програми
  5. Привет на всички. Искам да попитам някой може ли да ми препоръча програма , с която мога да си композирам собствени мелодийки? Пробвах с ФЛ студио, но не е това което ми трябва. Търся нещо с което мога да въведа съответните акорди и такт ,и автоматично да ми го изкарва като мелодя . Може и да не ми показва както в ФЛ студио пиано, ами да е само с петолиние, но в крайна сметка да ми излезе мелодията. Целта ми е да правя синбек на определени песни. Нямам възможност в момента да си купя синтезатор и затова търся софтуер. Не е задължително да има биит, него после ще го наслагвам. Ако има подобна програмка, моля да ми помогнете. Благодаря предварително .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.