Jump to content
Българският форум за музиканти

Myself_vr

новаци
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Myself_vr

  1. Радвам се, че ти харесва! Благодаря! Ще направя специална тема за това, което правя аз и се надявам скоро да намеря съмишленици, с които може да обменяме опит. Имам канал в YouTube където, споделям почти всичко, което правя, но все още не съм го ангажирал с достатъчно публика, че да изпъква и да стига до повече хора. Много ти благодаря за мнението! Когато имаш време можеш да погледнеш и другите парчета в SoundCloud. Поздрави!
  2. https://soundcloud.com/iliyan-stoychev/myself-blue-horizon-mp3
  3. Myself_vr

    Myself - The Inside Out

    https://youtu.be/R9zyYh-c4pk
  4. Благодаря ти! Ще опитам следващия тираж да го направя така. Иначе опитах и с портабъл по много начини, но липсваха функции. Ще следвам тези твои стъпки и ще видя какво ще стане! Поздрави! ЗАТВАРЯМ ТЕМАТА ТУК!
  5. НиколайGK Проблемът не знам как стана, но конвертирах от wav във flac. Сложих тагове, записах с Неро и всичко завърши успешно. като пуснах диска обратно. Нито flac се пускаше, нито таговете се виждаха по някакъв начин. Heartman Това е някакъв малък старт с малък тираж с цел разпространение. Разбира се, че не мога да нарека това "издаване". Но изцяло съм обработил и мастерирал песните до колкото съм могъл. Саправил съм си щампи и обложки, защото се занимавам и с дизайн. Това е нещо малко като за начало, което споделям с най-близките хора около мен. Иначе за официално издаване, ми е ясна процедурата. До колкото знам CDbaby предлагат доста онлайн оферти. Благодаря за отговорите! За тези, които проявяват интерес, могат да посетят канала ми ТУК
  6. Благодаря ви много за помощта! Явно трябва да приема, че WAV не приема никакви тагове към себе си. Явно ще си е като Mp3. Цялата идея е, че записвам албум и искам да го пусна за продажба и исках някакво качество да има, а знам че WAV са добри. Опитах също и на FLAC, но не стана и се издъни още повече работата. Явно ще си го оставя за Mp3. Още веднъж ви благодаря много и имам последен въпрос... Искам да защитя диска от копиране, тоест след като го запиша, да не може никой да сваля от него. Как може да стане това и трябва ли специален диск?
  7. Здравейте, колеги! Имам много важен въпрос и ще се радвам ако някой се отзове скоро и ми помогне... ще съм много благодарен. Искам да запиша един мой, албум на диск във WAV формат. Вече съм записал всичко само ми остана да добавя таговете, които са информация за всеки WAV когато той се възпроизвежа и изписва изпълнители, песен, албум и т.н. Но не намерих програма и начин, които позволяват да се добави тази информация, а ми трябва спешно. Знае ли някой как да добавя тагове към WAV формат? Надявам се съм бил достатъчно ясен и сте разбрали какво имам предвид. Благодаря ви предварително!
  8. Здравейте! Тъй като видях, че има и поле за споделяне на авторска музика, реших да споделя з вас моя канал в YouTube. Предварително съм сигурен, че на някои ще хареса, пък на други не, но няма как човек да угоди на целия свят. Изразявам себе си с музиката по начин, който ме удовлетворява, а също така се радвам като го споделям и с вас. Съвсем на кратко мога да кажа за себе си, че съм китарист от 16 годишен и музиката е най-голямата част от живота ми. Творчестият ми прякор е "Myself". Свиря на соло китара, пиша текстове, композирам, а също се занимавам и с аудио и видео обработка, но не професионално.Стилът ми въобще не е конкретен, но гледам да пребивавам около рока, като добавям някой друг класически или алтернативен елемент. В YouTube споделям тип видеа, които до сега не съм виждал в България - ако не се лъжа, де. Вдъхнових от един французин. Правя видео материали снимайки се как записвам самата песен и наславам върху няколко слоя себе си свирейки различните рифове. На кратко казано "One Man Band". 99% от материалите ми са авторски. Имам разбира се и стабилно начало за група, но също искам да задържа и соло кариерата си. Надявам се да ви харесат идеите, които съм записал. Благодаря ви за отделеното внимание! За да видите канала ми, цъкнете ТУК ... Enjoy!
  9. Абе хора, на мен ми хрумна идеята, понеже с ръкавици с цели пръсти - не изрязани ръкавици, пръстите пак си замръзват, но трябва да е плътен допир със струните, иначе не излиза звук. Мислих си ами ако сложа плътни пластични ръкавици и върху тях тия с изрязани пръсти, дали ще се получи добър резултат? Знам, че пластичните ръкавици много запарват, а пък и ако са тесни прилягат точно на пръстите, че даже ти се вижда и пръстовия отпечатък. Споделете какво мислите по този въпрос
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.