Jump to content
Българският форум за музиканти

blagov

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно blagov

  • Рожден ден 03/15/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Шумен

blagov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, прочетох доста мнения от чуждестранни форуми по отношение на Rokit серията, имаше смесени отзиви от сорта на "отвратителен звук за парите" и "доста добри"... Чувствам се объркан! Имам в студиото си Yamaha HS5, но искам да си взема и нещо за вкъщи... Постоянната работа на слушалки хич не е ОК... . Ще ви бъда много благодарен ако изкажете лично мнение по темата. Заслужават ли си парите или по-скоро да се инвестира в по-високия клас, или въобще в друг производител?
  2. Аз съм закачал хард който има ОС на него като външен, нямал съм никакъв проблем. Евентуално ако искаш да си прехвърляш на новия хард информацията, а имаш лоши сектори в стария си използвай Unstoppable Copier. Много приятна програма която пропуска лошите сектори по харда и копира само "живите" данни.
  3. Здравейте, нов съм във форума и искам да споделя като за начало че прочетох доста полезни мнения от потребителите. За което ви благодаря. Нека да мина към въпроса си. Направил съм една bass линия която се чува леко глуха, проверих да не би да се застъпва като честота с kick-а .. не се. Въпроса ми е следния, възможно ли е да се сложат 2 компресора? Първия да е със sidechain, а втория да е за boost на крайния сигнал на канала.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.