Jump to content
Българският форум за музиканти

Surikat

Members
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Surikat

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара
 1. Surikat

  Jerihon - Има ли ден

  Вече съм ви фен
 2. Е, защо срам, не срам? Ако нещо е стойностно, няма защо да се срамуваме, че ни харесва, нали?
 3. Брей!Този тип е страхотен! Благодарско!
 4. Surikat

  Digitech Rp250

  Digitech-a е добра джаджа за човек, който не е имал досег до китарни ефекти преди. Може да се разгледа и научи кое какво е - дилеи, ривърби, wah, фазери, мазери... Има си и дръм машина с около 60 семпъла ли колко бяха, има метроном, изход за слушалким, експрешън педал...Все глезотийки. Доста е функционално! Звука отговаря на цената, но на начинаещ върши добра работа, според мен. Има usb за вързка с комп някакъв, което разбира се не е включено в пакета, но можеш да влезеш в нета и да теглиш банки с ефекти за различно звучене. Ето Тук влизаш, избираш, теглиш, отваряше файла с notepad, wordpad или нещо еквивалентно, виждаш кой ефект как е настроен и съответно си корегираш настройките ръчно. Иди, пробвай го, ако ти хареса взимай. И да знаеш - внимавай с адаптера, защото в опътването изрично пише да не се ползва друг.Не съм сигурен защо точно, но го пази, за да не си създаваш излишни главоболия. Успех и се забавлявай! *Сега видях горния пост за RP255. Има и loop машина, което си е голям плюс.20 секунди, но кой ти ги дава. А и не само това.По-добрият избор е определено. Поздрави!
 5. Surikat

  Скъп Squier или евтин Fender

  Хм..Интересна тема. И аз съм пред същата дилема. Скоро ще мога да отделя към 1500лв и винаги съм искал Фендер. Но, до колкото знам, като копуваш Фендер, даваш маса пари само за надписа на главата. А за Blade чувам все по-хубави и по-хубави работи. И сега се чудя дали е по-добре Фендер за 1500 или Блейд за 1500? И все повече се убеждавам, че май ще е второто.
 6. Surikat

  Csárdás (czardas)

  А много готино! Мерси!От доста време го търся.
 7. ^А Недялко, от предизборната кампания в Ямбол, е също така известен и като "Доволното" ДАПА, ако не се лъжа, помнеше регистрационни номера като слон..
 8. Представяйки си перфектното изпълнение пред перфектната публика
 9. Surikat

  Сценична треска

  Най-силно е като си си чакал реда за изпълнение известно време и чуваш как те обявяват. Тълпата реве, пляска, свири с пръсти в устата.... И ти трепериш, скърцаш със зъби, подскачаш на едно място....Имаш чувството, че ще се взривиш, космите по врата ти настръхват.. Великолепно чувство... Слагаш мислено маската си, ухилваш се, излизаш, хващаш си инструмента, поглеждаш публиката, включваш се и засвирваш по-добре от всяка репетиция... Чуваш как всички пощуряват и започват да припяват парчето с вас.... И разбира се, ако се отнесеш се объркваш някъде, но важното е после да се излезе....и без това малко хора ще са усетили... Ух, че се развълнувах
 10. Surikat

  Вицове за музиканти!

  Какво казал единият снежен човек на другия снежен човек? - Мирише на моркови!
 11. Всичко с вход за микрофон от единия и говорители от другия край би ти свършило работа: касетофон, уредба някаква, двд, компютър...
 12. Surikat

  какви деца има

  Еми, азиятчета..
 13. Surikat

  Как държа перцето...

  ^Nordon а как точно го държиш, че не успяваш?
 14. Surikat

  Как държа перцето...

  А аз го държа с 3 пръста(палец, показалец и среден). Тук мисля, че е най-вече въпрос на вкус, а не на правилно или грешно.Един вид freestyle.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.