Jump to content
Българският форум за музиканти

bahurbenz

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    БУРГАС

bahurbenz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. При свързване към EZdrummer чрез петица миди кабел и звукова карта m audio audiophile касата се чува като фус а фуса не се чува. Как да корегирам настройките и от къде?
  2. Днес я пробвах и на друг компютър проблема е в картата. Просто ще си купя нова! M-Audio - Audiophile 2496 дали ще ми върши работа като се има в предвид че пиша най-вече клавири с миди входа и бас през аналоговия вход. Във форума чета че въпросната карта е доста под нивото на Е-МУ 1212 ??? Благодаря ви за съпречасноста и съдействието пердварително.
  3. Адат входовете никога не съм ги ползвал и не знам какво е положението там.
  4. шумът не е като от захранване-траф по скоро е като пърпорене пър -пър-пъъъъъър пър пър. Знам че ме мислите за идиот http://forum.muzikant.org/style_images/111...icons/icon8.gif
  5. да дори когато мутирам входовете шума не се чува но индикацията показва че го има
  6. Имам проблем с e-mu 12-12. Защо винаги имам ниво на шум във I/O Card in дори без да има вкарано нещо във входовете ???Примерно когато искам да пиша китара на qbase има ниво на шум на входа. На изхода когато слущам готова музика всичко е нормално.MIDI входовете работят добре. Преинсталирах драйвери без никакъв резултат. Вече не знам какво да правя остава само да опитам максимално добре да почистя слотовете и входовете на картата??????
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.