Jump to content
Българският форум за музиканти

~DN

Members
  • Мнения

    115
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

~DN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Обществена Репутация

  1. В биоса не намерих де да я изключа вградената карта, ама после видях че можело и от Windows-a, та това и направих и то автоматично ми избра Line 6-a по подразбиране. Благодаря за което, дори не знаех че може да се изключва това. Mairomaster - не ме плаши така ве, аз точно за увод в миксирането съм ги взел. Наясно съм, че евтино няма как да се мине с тия неща, но мерака ме надви - 200 кинта струват. Взех ги на доверие по препоръка на познат с повечко опит в тая сфера. Не се подценявам, но на тоя етап и "г-н. Всеки" разбира повече от мен. С времето това ще се промени, разбира се, но даже да беше грешка тая покупка, па не съжалявам. Дори да са толкова зле, колкото казваш, пак са по-добри от това, което съм имал досега. Аре живи и здрави, отиам да свиря.
  2. Пробвах го, не ще. Бърках в Sounds and Audio Devices в контролния панел и го намерих къде е това за Sound Playback. По подразбиране е дадено Realtek с падащо меню с възможност за други. Гледай ся какво става - избирам Line 6-a вместо Realtek и давам Apply, но не го прилага. След като съм го избрал и му кажа Apply, то връща Realtek като избрано устройство вместо да приложи Line 6. Почти бях сигурен, че това е решението, но не ще да иска. Сега като се замисля, май тоя проблем е по-скоро за IT форум.
  3. Не исках да пускам тема, но не успях да се справя сам. Свиря с Line 6 UX1 и съответно Pod Farm 2.0 и едва тия дни си взех студийни монитори - http://kurzweil.com/product/ks-40a/specs/ Доволно. Вързах мониторчетата към Line 6 и си чувам китарата, чувам си и записите - абе, чудно. Това до преди няколко месеца само на слушалки ставаше. Проблема е, че не чувам звуците от компютъра (youtube, winamp и т.н.) когато мониторите са включени в интерфейса. Трябва ли всеки път когато не свиря, а просто ми се слуша музика, да вадя кабелчето на мониторите от Line 6-ът и да се гъзя да го вкарвам в компютъра? п.п. Имам чувството, че решението е супер дебилно и очевидно, че от както си ги донесах в нас тия монитори, ме зяпат сякаш съм кръгъл идиот. :\ halp! edit: С Windows XP съм.
  4. 8-мак ще взимам на нейно място. То още тогава исках 8-струнна, ама убий ме ако знам защо размислих и взех 7... Как ще да е. Харесвам й всичко. Само тоя inlay ми е малко трън в очите - грозен ми е, ама айде, козметичните неща не са важни.
  5. ~DN

    Въпрос за кубе

    x2 за http://rockshock.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=348&category_id=61&option=com_virtuemart&Itemid=53%E2%8C%A9=bg
  6. Абе, една Da Capo имам, ама защо ли си дадох парите, та аз не пипам акустична китара... Два пътя да съм свирил на нея от както я имам. Само прах хваща и място заема.
  7. Пуснах я, пък каквото сабя покаже. Надявам се повече хора да разсъждават като писалите тук. п.п. За любопитните - обявата е в подписа ми.
  8. Решил съм да пусна една китара в базара на сайта. Проблема е, че не мога да преценя каква цена да й сложа, тъй като има един белег на гърба и за пръв път ми се налага да продам нещо с "дефект". Китарата е Schecter Damien Elite 7, а драскотината е в долния ляв ъгъл: http://img341.imageshack.us/img341/702/image0653.jpg Чисто нов този модел струва 1350лв., но макар и ползвана, е в перфектно състояние с изключение на този белег. Помагайте, колеги. Каква цена е подходяща за този инструмент като искам да го продам? Независимо дали сте се сблъсквали с подобна ситуация, или просто изказвате мнение, все ще е от помощ.
  9. Най-предпочитан бих казал. Влиятелен - също, ама доста изроди се родиха след него.
  10. Щото "Bumblebee's Asshole" е по правило. И да иска друго да изсвири, Гинес няма да му го зачете.
  11. X, 13, 15, 17, 14, 13 - този. Но в контекст и най-гнилия акорд ми се нрави.
  12. Ако не си изхвърлил manual-a, там има доста готови настройки за класически рок, nu metal и т.н. Но при всички положения колкото и да е готино кубенцето, не очаквай кой знае какъв versatility от него. За нещата, за които става е добро, но те не са много.
  13. Какъвто въпроса, такъв и отговора. Heartman дори си направи труда да го обясни по-подробно.
  14. Току що цитира дословно Тошко Абаси. Иначе сигурно аз така мисля точно щото солата са ми слабост. Ама странните, от "новия" метъл. ^^
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.