Jump to content
Българският форум за музиканти

Maxy

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Maxy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами не е задължително всичко да е легално ако е за дом.ползване, де
  2. Много благодаря, въпросът е дали ще успее да възпроизведе типичния звук на парчетата от 90-те.
  3. Предимно съм любител на класиката,рока и eurodance (ретро му викат някои). Tова и мисля да свиря. И понеже май са доста разнородни ще ми трябва нещо универсално.
  4. Здрасти, Не съм се спрял конкретно на тези двата, но пък П60 не ми предлага многото звуци на 80-ката. За сметка на това дава (не знам доколко е истина) хамър клавиши. И не знам доколко е от първостепенно значение за начинаещ, който ще дрънка предимно у дома като за старт. Сега изникна въпроса - доп.звуци или хубави клавиши Полифонията май е същата (32).
  5. Здравейте на всички, Не знам как но се запалих отскоро по клавирите. Изчетох доста за PSR серията (Yamaha), че преди бях решил да купувам Касио. Но реших да не си хвърлям парите съвсем на вятъра и да се насоча към DGX-230. Добре, ама снощи ми попадна и новото им дигитално пиано NP-V80 и пак изпаднах в колебания. Искам да поясня (за Митко )), че ми е пределно ясно как за няма и 1000 лв нищо стойностно няма да взема. Но : 1-во парите са ми точно сега ограничени и 2-ро това наистина са ми първи стъпки в музиката. Имам намерение да положа максимално старание и да се усъвършенствам, като за начало посвирвам малко след работа за отмора, а уикендите - повечко упражнения. И затова искам вие като хора със значителен опит (поне повечето от вас) да ми кажете кой инструмент повече си струва. На концерти не мисля да ходя, но каквото свиря - искам да го свиря ако не перфектно, то отлично )) Сърдечно благодаря предварително !!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.