Jump to content
Българският форум за музиканти

Nookz

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Nookz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Nookz

    Отзиви за Stagg Bc300/5-bk

    Мерси за отговорите, ще взема 1 познат с мене тогава и ще пообиколим Успехи!
  2. Nookz

    Отзиви за Stagg Bc300/5-bk

    Точно защото не разбирам търся помощ, и не, няма съществена причина да е 5 струнен :П
  3. Nookz

    Отзиви за Stagg Bc300/5-bk

    Здравейте, наскоро взех решение че искам да се науча да свиря на бас, и си търся някакъв подходящ старвов бас за 200-250лв. Та прегледах и попаднах на http://www.musicworld.bg/bg/m_1800000/i_16...BC300_5_BK.html, който за цената ми се вижда читав. Ако може някои да сподели ако го е пипал преди, или да даде някакъв друг вариант. Мерси предварително!
  4. Мерси за съветите, ще поогледам още и ще се вслушам в тях най вероятно. Успехи!
  5. Мерси много за отговорите, ще ги разгледам и ще преценя Успехи!
  6. Здравейте, двоумя се между две акухарки, и се надявах дали можете да ми помогнете малко. Китарите са съответно : Ibanez V70CE BK и Fender CD - 60 Black (не електро акустичната, само акустичната). Ако някой се е докосвал до една от двете, или има някакви забележки съответно, моля да изрази мнение. Мерси предварително.
  7. Nookz

    Помощ за избор

    Мерси, ще звънна утре да проверя
  8. Nookz

    Помощ за избор

    Знам за Икономов, но неможах да намеря този ибанец там, поне по каталога =/
  9. Nookz

    Помощ за избор

    Здравейте, наскоро започнах да се интересувам от китари, и искам да си купя акустична, за да се посвирвам от време на време, за удоволствие принципно. Та спрял съм се на две китари : Fender CD-60 Black, и Ibanez v200s. Двете кирати много си приличат, на еднаква цена са, и всички ми казват ибанеца. Проблема е че незнам откаде мога да го закупя в България, а и в Европа трудно се намира по големите сайтове. Ако някои може да даде мнение, и някое линкче примерно от каде мога да го закупя Мерси предварителноЧ
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.