Jump to content
Българският форум за музиканти

Munje

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Munje

  1. Munje

    Въпрос за колан

    Съгласен съм, разлика има. Иначе за "фендър си е фендър"....всеки има различни предпочитания. Успех с намирането на колана.
  2. Munje

    Въпрос за колан

    Не е ли това коланът, който търсиш? Въпреки, че има разлики между двата. http://bad_link/leather-buckle-guitar-electric-acoustic-fender-strap-straps-black-brown-markov-kolan-za-kitara-i70758292
  3. Да, пичагата е доста луд! Когато попаднах на него и аз останах втрещен!
  4. Munje

    Urban grey - Cross the line

    Честито за клипа, момци! Иначе песента кърти....абе целият албум е страшен!
  5. Браво, момци. Албумът е страшен. Дидо беше поствал отделни песни, но си е друго да преслушаш целия албум.
  6. Хахахах. Така е, прав си, но какво да се прави...мерак! И аз съм се прецаквал от бързане, но в крайна сметка- явно човек трябва сам да се опари за да си вземе поука. Идеята на форума е от ясна по-ясна, но явно не всеки я схваща. Прави ми впечатление, че хората задават въпроси, отговаря им се компетентно и все пак те правят каквото са си наумили. Не че има нещо лошо де, всеки си прави сметка. Както се казва в една много хубава поговорка- "Не съм достатъчно богат, че да си купувам евтини неща".
  7. +1 за коментарът на blr. Всъщност точно затова и ти препоръчах да вземеш Ibanez SR серията- за малко повечко пари отгоре получаваш доста по-добър клас инструмент. Както и да е, вече си направил своят избор. Стискам палци бързо да стигнеш до решението на проблема, защото знам колко е гадно да си купиш нещо, което веднага да започне да ти създава проблеми. Поздрави!
  8. Албумът може да преслушате оттук: , а ако има желаещи- може да го закупите от bandcamp профилът на бандата ни: https://twistbg.bandcamp.com/ . Приятно слушане! Ето и ревю на албума от "Metal Hangar 18" http://metalhangar18.com/site/experimental-core-v-parvoto-ep-na-twist.mh18 "Звуковите варвари Twist извадиха първи официален запис под формата на EP носещо името „Unlimited Freedom“. То включва шест песни на български и английски език, от които последната, „Гняв“, се води своеобразен бонус, тъй като е записана отделно преди няколко години, но в настоящия си вариант е с нов микс. Записът, смесването и мастеринга са дело на известния в ъндърграунд средите Боян Бохата и са направени в домашното му студиоNoizy Records. Артуъркът е дело на групата с помощта на Елизабет Даниелова и Кристиян Методиев. По думите на басиста Мирослав Костадинов (който опъва дебелите струни и в New Disease), „идеята зад заглавието е безграничната свобода, която музиката ни дава или изобщо че за нея няма граници“, а тя е добре подплатена и с невъобразима комбинация от стилове, оснавана на хардкора, но включваща и реге, ню-метъл, ска и др. Засега албумът може да се стриймва или да бъде закупен единствено от Bandcamp профила на Twist, но се планира в най-скоро време да бъде издаден и на CD. Бандата вече работи по нов материал и едновременно с това се подготвя за бъдещи концерти на които да представи EP-то пред публика."
  9. Съгласен съм с колегите, че трябва да се поразровиш и за инструмент втора употреба. Но ако си ограничил избора си до един от тези три баса- залагам на ibanez SR 300. Успех.
  10. Моето мнение- "MXR m80 bass D.I.+" и няма да съжаляваш. Има го в Динакорд и струва 350 лв.
  11. Munje

    Бас кубе

    +1 за Fender-a. Свиря с моят от 6 години и не съм имал никакви проблеми с него. Сравнително лек и удобен е за пренасяне, а от ударната вълна, вярвам че ще останеш доста доволен.
  12. Munje

    Хонер

    Предишният ми бас беше Yamaha RBX и с ръка на сърцето ти казвам, че Hohner-a е доста нива над нея. За Cort и Stag няма какво да говориме въобще! Става въпрос за Hohner Bbass V
  13. Munje

    Хонер

    400 кинта? Може би говориш за поръчка от някъде. Миналият месец в Dynacord все още си беше 1100. Освен ако не правят някаква зверска разпродажба, де.
  14. Munje

    Хонер

    Здрасти! Имам такъв бас от 4-5 години и съм страшно доволен, удобен е и има чудесен тон, но както казват колегите, трябва да отидеш на място и да го пробваш. Ако държиш да е нов- има го в Dynacord.Не ти пречи обаче и да разгледаш обявите за втора ръка, защото за 1100-1200 кинта можеш да вземеш и по-добър бас. Общо взето ти трябва доста слушане и обикаляне, докато си намериш твоя инструмент. Успех!
  15. Моят бас е в Ла и не мърда. Проблема със сигурност е в инструмента...даже е възможно и ключовете да ти изпускат.
  16. По принцип свиря с Дадарио но в момента съм с Уоруик ред стрингс и мога да кажа че по нищо не им отстъпват. Много нива са над Йамаха и Фендър.Според мен си заслужават.
  17. Ето го и лудака Сведов!
  18. Munje

    Трениране на слуха

    Към колегата Fats: Ако не си слушал Opeth ги чуй и вярвам ще оцениш гениалността на тия пичове.А именно човекът който мисли всички партии...няма музикално образование и си признава че не може да чете ноти...пичът дори си измисля нови акорди без да се притеснява от това. А за това,че който не може да чете ноти си остава в "гаража" ,както ти твърдиш-Opeth са жив пример,че не си прав и че музиката не е математика да я зубриш,а е чувство и усещане.Не отхвърлям музикалното образование,но според мен то не е прецедент дали ще станеш добър музикант...защото поне според мен за да си добър музикант трябва да имаш добри идеи,а не просто да умееш да свириш добре.
  19. Здраво! Доволен съм си от дръвцето...вече 3 години съм с този бас и мога да кажа,че за парите за които си го взех той ми звучеше най-добре от останалите съперници...и продължава така да ми звучи. Баснята е Hohner Bbass V. ,кубето е Fender Bassman 250 и процесорче Boss me-20B. Като ефекти...замешвам здраво за да получа скречове,deep bass-ове,дистъри,тресни,wah....и още нещо!
  20. Munje

    Gene Simmons - Cort GS-AXE Bass

    Хахахах...цитатът точно под клипчето: this is a horrible bass. very bad sound. sold it and got new bass KEO9999 Преди 2 месеца в плейлиста
  21. Моя грешка! Просто не съм обърнал внимание от бързане!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.