Jump to content
Българският форум за музиканти

evgeni_72

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    sax klarinet sintezator

evgeni_72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Имам доста БГ МИДИ файлове, какво искаш да ти пратя? Интересува ме, да ли имаш миди файлове на Обратен ефект и ако имаш, дали би ми изпратил , а пък аз съответно мога да помогна с други неща. evgeni_72@abv.bg
  2. Абе това, че ми е така кръстен сайта няма никакво значение.Там има както попфолк, така и българска естрада, така и народна музика, тъй като аз се занимавам с изработка на инструментали от всички жанрове музика, без значение дали е Софи Маринова,Надежда Хвойнева или Пинк Флойд примерно :)
  3. Да, ама роланда работи с флашка и чете мр3
  4. Предлагам ноти на народни хора и песни, школи за гайда, гъдулка , сборници с народни песни evgeni_72@abv.bg
  5. Добрият човек съм аз, ама продавам нотите и то точно за кларинет evgeni_72@abv.bg http://midipopfolk.webs.com
  6. Ами има стил редактор откъдето за всеки стил можеш да си буташ барабаните - в смисъл да си увеличиш или намалиш силата на отделните чукалки-било каса, било някой фус всичко въобще-само че за конкретния стил трябва да се правят тези промени за всяка вариация плюс филовете за да звучи еднакво. @steeltanto Ами аз като имам да добавя нещо в плейлиста, го изтривам от флашката изцяло, като предварително разбира се съм го копнал в компа,слагам си каквото имам да добавям и си го прехвърлям с програмката за плейлистите във флашката-поне 50 пъти съм го правил вече и проблеми съм нямал.
  7. Здравей, Аз също имам такъв синтезатор.Да, в интерес на истината, първия месец ми идваше да го изхвърля през терасата, даже се обаждах в магазина да го връщам, но тука има едно голяяяямо НО.Седнах си на задника, образно казано и буквално го изядох този синтезатор.Също като теб бях изчел много мнения по въпроса и го слушах в нета как звучи.Казах си-не може в нета да звучи ,а при мен не. Трябва да ти кажа, че е чудесен синтезатор и звучи с убийствен саунд, който по нищо не отстъпва на скъпите свирки, даже бих казал, че от някои е по-добър.Преди всичко обаче трябва голяма настройка, както на стилове, така и на миди файловете.Мидата ти звучат като боза, защото липсва баланса на инструментите, а също и подходящите инструменти.Те звучат, ако се използват звуците на самия синт. , а не от генерал миди звуците, макар , че те също звучат, след като се пипнат.Много зависи и това как си коригираш нещата-по-тчно с какво-аз използвам кейкуок про аудио 9, Има едни файлчета , които се инсталират в тази програма и така ти се дава възможност да вкараш в мидито инструменти от самия синтезатор.Стиловете на свирката са много комерсиални и ако се побутнат да ги направиш по свой вкус звучат супер.СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА БАРАБАНИТЕ-ИМА МНОГО СЕТОВЕ, ВАЖНОТО Е ДА ПОДБЕРЕШ ПРАВИЛНИЯ и ако не ти харесва нещо в него имаш опции да направиш баланс на всичките дрънкалки. Нагласиш ли си свирката един път, после всичко ще ти е много лесно и няма да погледнеш друга свирка.Ако искаш пиши ми и ще ти помогна с каквото мога. evgeni_72@abv.bg @steeltanto Ами при мен в началото имаше следния проблем-бях си насвяткал повечето мидита във вътрешната памет и ми режеше краищата на песните, че и от средата. И затова изчистих всичко и просвирвам само от флашката.Чете много бързо и няма никакви проблеми. Е, разбира се всичко ми е коригирано и подредено с плейлистите.Радвам се, че има подобна тема, понеже аз миналата година като го купих, ама съвсем нямаше информация-всичко живо се е хвърлило да свири с корг, а честно казано на мен не ми харесват.
  8. Пък аз се занимавам с изработката на синбеци и инструментали http://midipopfolk.webs.com
  9. Е, да ама парите му......................
  10. Абе сигурно такова ще си взема-все повече почва да ми харесва.Аз в момента работя с ем50,но го ползвам повече да си просвирвам мидитата и по-малко на живо,щото си правя нещата с компа, а ги дообработвам със секвенера-имам yamaha QY 700,но ем50-то взе да прави едни номерца-както и да е това не е важно.Навил съм се май,май за е50 и като посъбера пари ще го взема.Каква памет има? Колко нещо може да събере? www.freewebs.com/midipopfolk
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.