Jump to content
Българският форум за музиканти

bassboy

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bassboy

  • Рожден ден 04/15/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://mstudio.bg

Profile Information

  • Gender
    Male

bassboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Всичко съм вързал към UPS, и не мисля че е свързано с захранването, защото когато включа монитора му всетва лампичката. Онзи ден докато работеше отведнъж спря, проверих аудио кабела, който си подава сигнал. когато завъртях потенциометъра на за сила, на задния панел звука се появи. Днес пускам пак монитора, работеше за малко и спря да свири окончателно.
  2. Здравейте, имам KRK rokit6 и единият монитор спря да работи. Бихте ли ми препоръчали сервиз в софия. Благодрая!
  3. пичвове търся нещо подобно да препоръчате > пример zoom h4n е рекордера, батерите са чисто нови sony презареждащи на 2300 mah , иначе по микрофона се сетете че става дума за 48волта. Научете се да четете между редовете.
  4. Здравейте, колеги. Занимавам се със запис на терен и имам нужда от портативно решение за захранване на микрофон -пушка (Rode NTG3), батерите на рекордера ми много бързо падат когато го захравам с рекордера. Има много външни фантомни захранвания но повечето искат захранване от елетрческа мрежа. Дайте съвет как мога да удължа "живота" на фантомното захранване, защото сега с 2 напълно заредени батерии изкарвам не повече от 20 минути.
  5. Здравейте, искам да инвестирам не голяма сума за бас трапове. Бихте ли ме посъветвали от къде мога да си набавя?
  6. благодаря, везните все пак сочат към AKG, мисля че наистина полу-отворените са по-подходящи за моя случай.
  7. продуциране, пост и микиснг най-вече
  8. Здравейте. Чудя се между 2 модела слушалки, ще се радвам ако ми помогнете с избора. AKG K240 или Sennheiser HD 380. Имам опит с K240 и найстина много ми харесва звученето им. Sennheiser имат по-добра екранировка и ми се струва, че са доста по-здрави, огъват се, портативни са, дори уж даваят по-добри параметри. И все пак какво ще ме посъветвате. Пришмам предложения за други модели до 200-250 лв.
  9. Здравейте. Предлагам на вашето внимание този урок. Ableton Operator - Урок 1. Първи стъпки.
  10. bassboy

    M Студио блог

    Здравейте, приятели. Ако се интересувате като нас от софтуер като плъгини, синтезатори, дръм машини, банки със звуци и други полезни неща заповядайте в блога ни на http://mstudio.bg/index.php/mblog всеки ден добавяме нова информация, надяваме се че ще ви хареса.Ако имате някакви препоръки относно информацията, която качваме там, моля пишете ни.
  11. bassboy

    Начинаещ

    Здравейте, момчета. Решил съм да свиря на бас китара, но до сега не съм свирил на струнен инструмент, затова бихте ли ме насочили за като за начинаещ, какво да търся в един такъв инструмент. Искам 4 струни, електрическа...от там нататък ми трябва някои разбиращ. Разбира се и цената е фактор но мисля че до 300лв бих се справил. Благодаря предварително.
  12. Здравейте, момчета, вижте на какво попаднах. Добри отзиви получавам... ЛИНК
  13. Здравейте, пичове, значи за паричките които съм спестил се чудя между 2та модела. И 2та варянта, мисля, са добри и няма да съжалявам които и модел да си взема, но все пак според вас кои са по-оферта. Везните колнят към sennheiser малко повече инфо: http://www.akg.com/site/products/powerslav...anguage,EN.html http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_...adphones_502717
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.