Jump to content
Българският форум за музиканти

in search of odd intelligence

Members
  • Мнения

    106
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

in search of odd intelligence's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Този сайт не го знаех. Мерси stratocaster. Изглежда интересен.
  2. http://www.daniellarson.com/article.htm
  3. Имам си я тази книжка с автограф от Ник Мейсън. Много съм доволен, ако можех и на английски да я намеря по нашия пазар бих си я взел. Флойд са ми много много любими. Закоравял completist съм на тази тема. Bootleg колекцията ми е огромна :inlove:
  4. Смятам, че е доста полезна тази програмка. http://www.earmaster.com Ако ви хареса намерете начин да си я закупите. Качена е в джимейл.
  5. нямам намерение да си разплета чорапите поради факта, че някой си материално ориентиран "умник" се е видял със средства и извендъж е решил да прави изказвания от типа "аз съм над нещата". не става така или си, или не си - толкова дълги преходни периоди никой не харесва. затова е по-добре да сме по-скромни с изказванията. шипка винаги е била дупка, но имаше някоя готина банда веднъж на месеца. нека сега с две думи ви обясня колко е посредствен въпросният човек, който е направил изказването пред тангра и нарича КЛИЕНТИТЕ си "зомбита"... ТЪП ТА ВДЛЪБНАТ. мисля, че на запад хората добре познават и прилагат приказката "клиентът винаги е прав", защото знаят как се прави бизнес уважаеми господа. после зомбитата му били виновни. колко е жалък този, чак ми е жал. НЕ ХОДЕТЕ В ШИПКА ВЕЧЕ, АКО СЕ УВАЖАВАТЕ!
  6. Веднага ми идва на ум Дичо от Д2...
  7. да видим каква постановка имат тези, които трърдят, че може само сам да се научиш? то, че може може, но трябва сам да си реши по кой път да тръгне...
  8. http://www.guitar4all.dk/guitarer/guitarindex.htm
  9. ако имаш микрофон за пц-то ще ти е много полезен AP TUNER.
  10. ужасно.... ако чуя нещо ще съдействам, дано собствениците имат серийните номера на инструментите си.
  11. Чух го. Бих искал да те попитам това ли ти е "комфортната зона" когато пееш? Смятам че, ако пипнеш малко дикцията ще е по-добре. Направи ми впечатление един "day" към края. Ако дадеш текста и китарката съм готов да импровизирам върху твоето нещо. Няма да давам съвети защото смятам, че когато всеки се запише и се чуе сам разбира къде може да пооправи нещо. Тук малко си противореча - не сте прочели втори и началото на третия ред. Мерси, че сподели.
  12. ....бих искал да добавя и попитам също така от къде мога да си купя винтчета (от тези, който са около адаптерите)? Проверих няколко железарски магазина, но нямаше точно такива. Трябват ми черни. на тази снимка може да се види за какво говоря: http://media.samedaymusic.com/media/brand,...df0b21aa31a.jpg
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.