Jump to content
Българският форум за музиканти

doviciozo

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About doviciozo

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar
 1. doviciozo

  Питане за footswitch

  Благодаря ви,ще си поръчам този с двата бутона, не е чак толкова скъп.Весели празници.
 2. Здравейте,от провинцията съм,и нямам възможност да си нося ламповата глава за тестове по магазините,за това ви моля да ми дадете съвет. Имам изход за футсуич който превключва ривърб и ефект луп,оригинален няма никъде освен в Америка и ще стане златен докато дойде.Аз ползвам само ривърб и искам да си купя с един бутон, и тук идва въпроса дали това е възможно, и ако е, какъв да купя. Тези еденичните на BOSS са много видове и ми е трудно да ги разбера..Усилвателя е Ampeg gvt 15 H.Благодаря предварително.
 3. Здравейте,чисто новия ми микро преамп на MOOER се сдуха,бутона за включване отказва постоянно.Купен е от чужбина и няма да се разправям да го правя там,а ще си платя за ремонта тук.Трябва ми човек който да го поправи и да ми го върне с наложен платеж,Трябва да се смени бутона,но той е върху купища платки и джаджи,знам защото имам и друг нов ефект на същата фирма който пък му прекъсва диода,и го отварях да видя какво има вътре Кажете ми към кого да се обърна,ако може и кординати. Благодаря предварително. Mooer Micro PreAMP 002 UK Gold 900
 4. doviciozo

  Въпрос за усилвател.

  Благодаря.
 5. doviciozo

  Въпрос за усилвател.

  От завода излиза с 6v6 GT Premium, искам да си взема резервни но не знам какви,може ли да ми препоръчате добра марка.над средния клас.
 6. doviciozo

  Въпрос за усилвател.

  Не ме притеснява че грее,а дали ще устиска усилен на макс.На последните две репетиций гейна е на 3 часа и ме кефи яко,каквото ще да става.
 7. doviciozo

  Въпрос за усилвател.

  Точно при това ниво на усилване много ми харесва какъв звук вади,и като свикнах с това се запитах дали нещо не греша,за това реших да питам.
 8. Свиря с лампова глава 15 вата клас А,и волюма ми е почти на макс,едно деление преди края а гейна е на един часа.Вредно ли е за усилвателя това ниво на усилване,прави ми впечатление че след два часа свирене доста загрява отзад,звука е перфектен.Имам само един клийн канал,и го буствам с драйв педал през входа на китарата. AMPEG GVT 15 H
 9. Знам че не става за метъл и ще си взема друга но още събирам по някой лев, то сега за два бона нищо не може да вземеш, поне на мен нищо не ми харесва може би някое LTD или Jackson за оригинал няма да се преборя.
 10. Още не сигурно дали ще е Hot Rails, доволен съм от сингъла но за хеви метъл ми звучи мудно и трябва да го сменя.знам че релсата е компромисен вариант заради по малкия обхват но не искам да дълбая за нормален хъмбъкер.високия сигнал 16.6 незнам как ще се отрази.Общо взето няма и къде да го чуя този адаптер, мъка, ще сондирам мнения.
 11. Fender Hot Noiseless сет на ясенова Ария произведена от Матсумоко през 81 година, трошат кокали тези адаптери но на бридж позиция ще сложа Hot Rails понеже свиря и по тежка музика.
 12. Ами точно това ме интересува,мислех да спестя 600лв за активна колона, но в крайна сметка ще я купя а кабинета го забравям. Много благодаря за пояснението.
 13. Въпроса е много сериозен, а теб как не те мързи да пишеш толкова глупости незнам. Всъщност ако въпроса е глупав нека модераторите да го махнат, а аз ще бия един шут на кубето и всички ще са щастливи. Лек ден.
 14. Ще си сменя кабинета който е 2х10 45 вата, и мисля да го ползвам за пеене в репетиционната,с малък паулър миксер.Трябва ли да му слагам филтри,и въобще ще стане ли нещо от този замисъл.Благодаря.
 15. doviciozo

  Малко помощ за кабинет

  Благодаря много.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.