Jump to content
Българският форум за музиканти

kirilsat

Members
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

kirilsat last won the day on January 6

kirilsat had the most liked content!

Community Reputation

484 Excellent

About kirilsat

 • Rank
  Дърт новобранец
 • Birthday 05/21/1970

Previous Fields

 • Инструмент
  Жици и телове...

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Skype
  kirilsat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София, Плевен, Козлодуй, Дълбок Дол, Саратов
 • Interests
  Джем

Recent Profile Visitors

33,697 profile views
 1. kirilsat

  Инженерите....

  СУРВАКАРСКА ПЕСЕН Търпението, хляб е за простака. Възпитан си така – да премълчиш. В смирението намира знака, че е велик, а ти си длъжен да търпиш. ……. Така, не мина много време, на простотията, простака хвърли семе. И народиха се едни простаци… Простаци, ама със какви мераци. Усещат се богопомазани. Крадат с г@за си ненаказани. А вожда ръси простотии и гонят го шизофрении… … и вече по-велик от бога е Макар, че на Доган подлога е. И всички нег‘ви активисти - простаци, ама артисти… То бива, бива простотия, но нийде няма като тия! За тъщи къщи, магистрали.. Хем крали, хем са се осрали. То асансьори, то тераси, то джендъри, то педегаси… Кметици, данъци, свинетки и журналистки – мажоретки. Това ли ни е материала? О, Боже, жив да го пожала! На перничаните за празника и язовира им изпразниха. Не знам със винкел или сопа, или който, к‘вот докопа. Ще трябва хубаво сурвакане, със напикаване и акане!!!
 2. Нека бъде по-успешна и по-добра от всички предишни!!!
 3. kirilsat

  Valentin Danev - Tornado theme

  Супер, Ултра, Мега, Гига "Джем"! Ама, така ми се присвири.. Ама, така ми се присвири, че немоа са запра.... Айде, стига сте акали в раздела!!!!
 4. Супер яко начинание!!! Хубаво сте си изкарали! Ако беше в друг ден, сигурно щях да пия някоя бира на бара, ама ... късмет!
 5. Те тая работа, без свирка не става!!! /Бацето/

 6. kirilsat

  Heavy metal hard rock

  Докато врътках едни врътки, реших и да драсна резултата от напъните. Бекинг трака е много благодатен, особено, като ме вкарва в разни маками.... Айде на сладкото! https://soundcloud.com/kirilsat/heavy-metal-hard-rock
 7. kirilsat

  Инженерите....

  Отдавна, не съм се отчитал тук... Най-обичам, да си плащам, за неползвани блага! СМСи да изпращам, с ДДС за помощта! Най-обичам, да почерпя, някой гладен полицай, митничар или чиновник, преработил се до край! Най-обичам, като легна, музика да слушам фрии! Иде ми да си посегна, ако никой не шуми. За съседа със къртача, толкова ме хваша жал! Няма делник, няма празник... Труди се! Не се е спрял... Най-обичам, като видя, ученик със телефон. Как го гали по стъклото, и преглабя като кон. Най-обичам, да нацеля, някой магистрален трап. Гуми, джанти да помеля и окачването пак. Най-обичам, да ме лъже, някой мазен депутат. Все за него, ще гласувам. Вечно, да ми е отзад!!!
 8. Здравейте! Групата е от София. Създадена е 2014г. от колеги-програмисти. Изпълнява авторски парчета на български език. Сами си пишем текстовете, музиката, аранжираме, миксираме, мастерираме..... Споделям с вас, едно авторско парче, с мирис на бензин... https://www.youtube.com/watch?v=QF3z7a07eoA Коментари и градивна критика са задължителни!!!
 9. kirilsat

  11/16=11/8

  Фактът, че и уважавания колега CyberGene има някакви съмнения, ме кара да си мисля, че темата е интересна и трябва да се "изчисти".... Много вероятно, няма да са спазени чисто математическите правила?! Твърденията в нашия спор са две: 1. 11/16 е такт, във който има 11 шестнайстини. С по-кратка времетрайност не може да се опише, защото делителя е нечетен..... Като имаме в предвид, че една осмина е равна на две шестнайстини, то 11/16 е равно на 5,5 осмини. 2. 11/4, 11/8, 11/16 и т. н. определят само темпото, но са едно и също нещо. Тактът просто е разделен на 11 части и тези части може да са портокали.... Делителя показва частите, а делимото - темпото.
 10. Ако музиката е математика, как бихте обяснили този израз: 11/16=11/8 Влезнали сме в спор и очакваме мнението на специалистите.... Благодаря!!!
 11. Днес, случайно се разрових в моя канал в You Tube и с изненада открих, че американска звукозаписна компания има претенции, за нарушени авторски права, към един от моите клипове.... Прослушах фрагмента, но не можах да чуя техния, защото нямам достъп до клиповете на този автор?! Моята импровизация е в отговор на Джем, предложен в този форум от нашия колега Атанас Шишков. Има и други участници в този джем и ми е интересно, към тях има ли такива претенции? Към хармонията ли е претенцията или към солото? Снимката на клипа аз съм я правил, докато не кълвеше на яз. Сопот. Притесненията ми са, че този автор, може да е използвал тона "ла", преди мен....
 12. Страхотно!!! БРАВО!!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.