Jump to content
Българският форум за музиканти

kirilsat

Members
  • Мнения

    469
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    10

kirilsat last won the day on Октомври 12 2020

kirilsat had the most liked content!

Относно kirilsat

  • Рожден ден 05/21/1970

Previous Fields

  • Инструмент
    Жици и телове...

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    kirilsat

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София, Плевен, Козлодуй, Дълбок Дол, Саратов
  • Interests
    Джем

Последни посетители

35513 профилни разглеждания

kirilsat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

490

Обществена Репутация

  1. СУРВАКАРСКА ПЕСЕН Търпението, хляб е за простака. Възпитан си така – да премълчиш. В смирението намира знака, че е велик, а ти си длъжен да търпиш. ……. Така, не мина много време, на простотията, простака хвърли семе. И народиха се едни простаци… Простаци, ама със какви мераци. Усещат се богопомазани. Крадат с г@за си ненаказани. А вожда ръси простотии и гонят го шизофрении… … и вече по-велик от бога е Макар, че на Доган подлога е. И всички нег‘ви активисти - простаци, ама артисти… То бива, бива простотия, но нийде няма като тия! За тъщи къщи, магистрали.. Хем крали, хем са се осрали. То асансьори, то тераси, то джендъри, то педегаси… Кметици, данъци, свинетки и журналистки – мажоретки. Това ли ни е материала? О, Боже, жив да го пожала! На перничаните за празника и язовира им изпразниха. Не знам със винкел или сопа, или който, к‘вот докопа. Ще трябва хубаво сурвакане, със напикаване и акане!!!
  2. kirilsat

    Valentin Danev - Tornado theme

    Супер, Ултра, Мега, Гига "Джем"! Ама, така ми се присвири.. Ама, така ми се присвири, че немоа са запра.... Айде, стига сте акали в раздела!!!!
  3. Те тая работа, без свирка не става!!! /Бацето/

  4. kirilsat

    Heavy metal hard rock

    Докато врътках едни врътки, реших и да драсна резултата от напъните. Бекинг трака е много благодатен, особено, като ме вкарва в разни маками.... Айде на сладкото! https://soundcloud.com/kirilsat/heavy-metal-hard-rock
  5. Отдавна, не съм се отчитал тук... Най-обичам, да си плащам, за неползвани блага! СМСи да изпращам, с ДДС за помощта! Най-обичам, да почерпя, някой гладен полицай, митничар или чиновник, преработил се до край! Най-обичам, като легна, музика да слушам фрии! Иде ми да си посегна, ако никой не шуми. За съседа със къртача, толкова ме хваша жал! Няма делник, няма празник... Труди се! Не се е спрял... Най-обичам, като видя, ученик със телефон. Как го гали по стъклото, и преглабя като кон. Най-обичам, да нацеля, някой магистрален трап. Гуми, джанти да помеля и окачването пак. Най-обичам, да ме лъже, някой мазен депутат. Все за него, ще гласувам. Вечно, да ми е отзад!!!
  6. Здравейте! Групата е от София. Създадена е 2014г. от колеги-програмисти. Изпълнява авторски парчета на български език. Сами си пишем текстовете, музиката, аранжираме, миксираме, мастерираме..... Споделям с вас, едно авторско парче, с мирис на бензин... https://www.youtube.com/watch?v=QF3z7a07eoA Коментари и градивна критика са задължителни!!!
  7. Фактът, че и уважавания колега CyberGene има някакви съмнения, ме кара да си мисля, че темата е интересна и трябва да се "изчисти".... Много вероятно, няма да са спазени чисто математическите правила?! Твърденията в нашия спор са две: 1. 11/16 е такт, във който има 11 шестнайстини. С по-кратка времетрайност не може да се опише, защото делителя е нечетен..... Като имаме в предвид, че една осмина е равна на две шестнайстини, то 11/16 е равно на 5,5 осмини. 2. 11/4, 11/8, 11/16 и т. н. определят само темпото, но са едно и също нещо. Тактът просто е разделен на 11 части и тези части може да са портокали.... Делителя показва частите, а делимото - темпото.
  8. Ако музиката е математика, как бихте обяснили този израз: 11/16=11/8 Влезнали сме в спор и очакваме мнението на специалистите.... Благодаря!!!
  9. Днес, случайно се разрових в моя канал в You Tube и с изненада открих, че американска звукозаписна компания има претенции, за нарушени авторски права, към един от моите клипове.... Прослушах фрагмента, но не можах да чуя техния, защото нямам достъп до клиповете на този автор?! Моята импровизация е в отговор на Джем, предложен в този форум от нашия колега Атанас Шишков. Има и други участници в този джем и ми е интересно, към тях има ли такива претенции? Към хармонията ли е претенцията или към солото? Снимката на клипа аз съм я правил, докато не кълвеше на яз. Сопот. Притесненията ми са, че този автор, може да е използвал тона "ла", преди мен....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.