Jump to content
Българският форум за музиканти

Darkofusa

Shit listed
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Darkofusa

  • Рожден ден 01/02/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Darkofusa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-10

Обществена Репутация

  1. Утре 31.05 изпращам китарата.Днес не ми остана време!

  2. Ама като слушам това, което си записал май и на теб много не ти е ясен.
  3. Линка не бачка.
  4. Darkofusa

    Project Megadeth

    Всички парчета са записвани от репетиция и не са наслагвани. Записа е направен при Данчо Лазаров и не сме целели да са кои знае какво като саунд това е просто репетиция все пак. За китарите знам, че има доста работа по тях, но момчетата са добри и знам, че ще се справят. Symphony of Destruction се мъчих аз да пея, но да свириш на барабани и да пееш е много шит затова си търсим вокал. За забележките съм благодарен на колегата Baby Thomas ще наблегнем на тези неща със сигурност. Благодаря на всички радвам се ако наистина ви харесва това, което правим. STAY METAL!!!
  5. Darkofusa

    Project Megadeth

    Здравейте ние с моята група правим кавъри на Megadeth ако има фенове на тази група това е специално за тях. STAY METAL!!!
  6. Darkofusa

    Death Metal Distortion

    Имам Metal Zone МТ-2 от три месеца и за нищо на света не го сменям това камионче.Без значение в какво е вкючен този ефект е върхът.
  7. Darkofusa

    Death Metal Distortion

    Има един също подходящ ефект за този стил.MD - 2 Но мисля че е около 170 лв.Може би го има в Rising Forse CO, които имат щанд и в Технополис, Младост - 4, София.
  8. Видях само на едно място да се споменава името на един невероятно добър китарист който свири в една германска група която се казва Rage а китариста е Victor Smolski.Този тип е просто невероятен.Той е от семейство на музиканти и ако не се лъжа баща му е главен диригент на Беларуската филхармония.За справки всеки може да чуе последните три албума на Rage - "Welcome to the other side","Unity","Soundchaser".Rage А колкото до Другите ми любимци сред тях са Kai Hansen - Gamma Ray, Jon Schaffer - Iced Earth, Andre Olbrich - Blind Guardian, Sascha Gerstner - Helloween също един млад добър китарист.А ето и един ненадминат блусар - Kenny Wayne Shepherd.
  9. Това е моята китара.Jackson JS30DKT Dinky Hardtail
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.